#11 Yunus Akgün | Leicester City'de Kiralık - Sayfa 47 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#11 Yunus Akgün | Leicester City'de Kiralık


Bu cocugu lig de hic oynatmiyor hoca zaten.

23 kere kadro da yer almis, 9 kere oyuna girmis sonradan. Oynadigi süreler de cok kisa; 7, 5, 8, 17, 1, 13, 8, 7, 4 dakika olmak üzere toplamda 69 dakika süre bulmus. Zaten ligdeki son 4 macin ücünde kadroda olmasina ragmen süre bulamadi, 1 macta da Ümit Milliler yüzünden kadroda degildi ama o macta da süre bulamazdi muhtemelen.

En son 27 Subat daki kupa rövans macinda Hatay'a karsi oynattik Yunus'u. Sezon sonu gitmek istiyor herhalde hic ama hic oynatilmadigina göre.
 
D4RWMbiWsAAi0QI.jpg:large


D4RWMdmXoAUwjfs.jpg:large


Bu maç 11 oynayacak gibi

 
Git çocuk git,izlediğim her maçında iyilerdendin yüreğini koydun.Senin giremedigin oyuna,taraftara hakaret eden Sinan giriyorsa,kaç kurtar kendini.
 
önünde formda bir feghouli ve evlatçı terimin sinanı varsa Gitsin, Seneye feguli gidecekse ilk11 için hazırlık yapsın.
 
Ozan kadar yetenekli degil (ama genede iyi potansiyeli var) diye bence hemen pesinden fzala kosan olmaz. Oynamayan kisi niye sözlesmesini uzatsin?

Bir yandan o da uyi birsey bence. Oynamayip Galatasaraydayim zaten yeni imza atip burda iyi maasla zamanimi geciririm gibi tipi yok
 
Sezon sonu satin gitsin, bu kafayla bizde is yapmaz. A Takim'da oynayabilmek icin yillarini veriyorsun, firsat geliyor ama sen bir kanat oyuncusu olarak al gulum ver gulumden baska bir sey yapmiyorsun
 
Bu boy ve fizik ile ozel yetenekleriniz olmadan buyuk takimda yer bulamazsiniz. Yunus'ta Arda ve Emre yeteneklerini goremiyoruz henuz.
 
Üst Alt