#11 Yunus Akgün | Leicester City'de Kiralık - Sayfa 48 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#11 Yunus Akgün | Leicester City'de Kiralık


Yav ne bekliyorsunuz ki anlamiyorum. Cocuk iki aydir dogru dürüst mac yapmiyor.

Bugün haric son 2 ay da 4 dakika futbol oynadi bilmem farkinda misiniz. Bir mac Milli maca gitmisti onun disinda hep kadrodaydi ama süre bulamiyordu.
 
cacik-tarifi.jpg
greenpeace_de_haykirdi_olmaz_be_ya_h19671_d1a9f.jpg
 
Bu çocuğa kızacak hakkımız pek yok. Ama oynatıp risk alacak şansımızda yok. Sezon sonu oynatılması şartıyla bir Avrupa’da kulübe bedelsiz kiralayalım gelişsin.
 
Bence geç bile kalındı, bu sene ya az az olsa da süreklilik arz edecek şekilde şans vermeliydik ya da düzenli forma giyeceği bir alt lig veya orta Avrupa liglerine vs. kiralamalıydık. Potansiyel var ama toy, bu şekilde heba olacak.​
 
Serbest kalma bedeli olmayan yeni sözleşme imzalanıp oynayabileceği bir takıma kiralık gönderilmeli. Bu yaşta oynamadan bir şey kazanamaz. Ozan gibi direkt 11 yazmadığımız sürece istenen gelişimi sağlayamayacak.
 
First touch problemi var. Geliştirmezse büyük dezavantaj neredeyse her topta ayağından açıyor çünkü. Altyapıda fazla izlemedim A takımda izlediğim kadarıyla konuşuyorum..
 
Senelerce top oynamış tecrübeli topçular bile üst üste maça çıkmayınca topa vurmayı unutuyorlar.Kaç maçtır oynamayan adamdan şov mu bekliyordunuz ?

Maç kondisyonu denen şey çok ayrıdır.Yunus'un eksikleri var ama kumaşını sene başı kampında yeterince belli ettiğini düşünüyorum

Seneye yine aynı sayılarda maça çıkacaksa kiralayıp oynatılmasında yarar var
 
Üst Alt