#39 Serdar Eylik | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#39 Serdar Eylik


serdar_eyilikB.jpg




Orta Saha



Doğum Tarihi: 1990-02-01





Turnuvanın en iyi oyuncusu, Galatasaray PAF Takımı'ndan Serdar Eylik seçildi.



Galatasaray Mercedes-Benz Junior Cup’ı 8. Sırada Tamamladı - 06.01.2009 17:47 (FUTBOL ALTYAPI/PAF LİGİ) / Galatasaray.org
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



dikkatinizi çekerim cem sultan semih kaya emre çolak emrah yollu murat akça yoklar bu oyuncular paf takımları için küçümseicek oyuncular değil!!
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



Bu Turnuvadada en iyi oyuncu secilmek öyle kolay is degil.

Yüzden fazla futbolcu katildi. onca futbolcunun arasindan en göze carpan o olmus.

Nuri Sahin, Mesut Özil , Hakan Yakin ve Aykut Ercetin de bu ödüle layik görülmüsdür zamaninda.



Tebrikler Serdar
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



serdar'da müthiş bi potansiyel var. topu ayağına alınca sürüşü, ayak hareketleri c. ronaldo'yu andırıyor. tekniği üst seviyede ama vücut kıvraklığı iyi değil. çok rahat adam eksiltebilecek yeteneğe sahip. fakat bu yeteneklerini sahaya en iyi şekilde yansıttığını düşünmüyorum. ama ümidim var :D
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



vay be harektler güzel ... bide bunun gerizi gerlir ve kendini gelistirebilirse belki iyi bi oyuncumuz daha olur
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



dikkatinizi çekerim Cem Sultan,Semih Kaya,Emre Çolak,Emrah Yollu,Murat Akça yoklar bu oyuncular paf takımları için küçümseicek oyuncular değil!!



Hocam sen bunlara Gökhan Öztürk ve Serdar Eylik'i de ekle bu futbolcular Galatasaray'ın 2-3 yıla kadar A takım oyuncularıdır..Hatta bazıları ilk 11 bile olabilir..Sağ beke Onur Arıkan'ı da sayabiliriz..Belki birde Berkin..:)
 
Cevap: #14 Serdar Eylik



Bir cok defa izledim. Müthis bir teknigi ve calim yetenegi var ama fizik olarak daha cok zayif. Mutlaka fizigini gelistirmeli. Belki onu seneye IBB'ye kiralik vermek iyi bir hamle olabilir. Ilerde Galatasaray icin cok önemli bir oyuncu olacagindan süphem yok. Hatta yeni Arda'miz olabilir.
 
Cevap: #14 Serdar Eyilik



Cok garip resmi sitede kadro listesinde oyuncu profil sayfasinda Serdar Eylik diye geciyors TFF resmi sitedinde de ole ama bir cok taraftar sitesinde Serdar Eyilik diye yazanda var.... Hat da TFF resmi sitesinde bir milli mac ile ilgili bi haberde adi Eyilik olarak yazilmis acaba hangisi dogru... Tahminim Eylik'den yaan cunku resmi sitelerde oyuncu profil sayfalarinda ole geciyor en az hata yapilma durumu bu tip sayfalarda olsa gerek.
 
Üst Alt