3'lü Savunmaya Kendinizi Hazırlayın | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

3'lü Savunmaya Kendinizi Hazırlayın


Asamoah transferi gerçekleşirse kesinlikle 3'lü savunma oynayacağız demektir. Bir de muhtemelen Stoper alırlar, gelirse Feghouli gelir ve transferi kapatırız.

Asamoah 3-5-2'nin solunda yıllardır oynayan bir isim, Mariano ise Bordeaux zamanında 3-4-2-1'in sağında oynuyordu. Ortasahaya transfer edilen oyunculara bakarsak sanki iş 3'lü savunmaya gidiyor gibi. Bir stoper eksik ama stoper transferi şart sezonun 3-4. haftasından itibaren gireceğimiz kadro şekli bunlardan biri olacak gibi.

Muhtemel kadro ve diziliş 1: Feghouli transferi olursa
VMObOB.png

Muhtemel kadro ve diziliş 2: Feghouli alınmazsa

lWXVXQ.png


Ve maalesef muhtelem kadro ve dizliş: (Kendinizi yinede en kötüsüne hazırlayın)

ok515X.png
 
sol stoper alırlarsa ha eved 3lü oynuyacak bu sezon diyebiliriz ama şuan öyle bir durum ufukta görünmüyor.
 
3lu savunma deplasman maclarinda fene olmaz, ama evde oynayacagimiz maclar icin sorun olmaz mi? eger feghuilide gelmezse rakip takimlarin defansini nasil kiracagiz
 
Orta alan tamam da ne ön taraf ne de arka taraf uygun. Hiç sanmıyorum böyle bişey yapacağını. Kendisi de ısrarla "4'lü oynayacağız" demişti.

Ayrıca Asamoah oynadığı son 9 resmi maçın 8'inde 4'lü defansın solunda oynamış. Juventus da son dönem 4'lü defansı daha çok oynayan bi ekip. Asamoah zaten komple bi bek olduğundan 4'lü savunma düzeninde de üst düzey oynayabiliyor.
 
Üst Alt