4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?


Ünal Aysal ve ekibi söz verdiği gibi pek çok kaliteli transfere imza atmaya devam ediyor. Alınan oyuncuların kaliteli olduğu konusunda pek çok kişi hemfikir. Yani geçen sezon dibe vurmuş takım bu yıl iyi bir uyum sağlayabilirse uzun yıllar özlenilen başarılara ulaşabilecek çapta.



Ancak Ünal Aysal yönetiminin göreve gelirken vaad ettiği bir başka konu da son yıllarda hasret kalınan Galatasaraylılık ruhuydu. Bu doğrultuda çalışmalar yapıldı teknik heyet bazında. O ruhu en iyi temsil eden teknik direktör olan Fatih Terim göreve getirildi. Yine o ruhu fazlasıyla taşıyan Hasan Şaş, Taffarel ve Ümit Davala gibi isimlerle teknik ekip oluşturuldu. Fakat transfer anlamında o yapıya uygun oyuncular alındı mı diye sorduğumuzda evet yanıtını vermek pek de mümkün değil. Çünkü sorunlu olduğu tescillenmiş pek çok oyuncu oldu kadromuzda.



Kendini piskopat olarak nitelendiren Engin Baytar gibi bir oyuncu olacak Florya'da. Gittiği her yerde pek çok sorun çıkartmış Engin Baytar. Yine benzer özelliklerdeki Felipe Melo'yu da bu kategoriye ekleyebiliriz. Futbol kalitesi üst düzeyde ancak özellikle saha içinde yaptığı garip hareketler ileride sorun yaşatabilecek boyutta. Takım disiplinine uyup uyamayacağı soru işareti. Kendini oyuna verdiğinde dünyanın en etkili kanat oyuncularından birine dönüşebilmesine rağmen konsantrasyon sıkıntısını sıklıkla yaşayan ve olmadık zamanlarda olmadık şeyler yapabilen Kader Keita da disiplin anlamında güven vermeyen isimlerden biri. Ve tabiki de mevcut kadroda yer alan Kazım Kazım. Disiplinsizliğin kitabını yazmış bir adam. Oynamak isteyince döktüren ama istemeyince de zararların en büyüklerini veren bir Kazım. Neyseki transfer olduğu günden beri Fenerbahçe'deki hallerinden uzakta daha olgun tavırlar içerisinde. Ama o da patlamaya hazır bir bomba niteliğinde. Sadece saha içinde değil saha dışında da pek rahat durmayan adamlardan.



Mevcut kadroda 4 tane sorunlu futbolcu olması beni biraz düşündürüyor açıkçası. Bu oyuncular yeri geldiğinde çok keyifli maçlar izletecekler taraftarlara. Ancak bu oyuncuların her biri kusursuz işleyen bir takımın ivmesini bir anda tersine çevirebilecek oyuncular. En basitinden örnek vermek gerekirse Felipe Melo Dünya Kupası'ndaki Hollanda maçında olmayacak yerde gördüğü kırmızı kartla takımının kaderini olumsuz manada etkilemişti. Ya da Keita Fildişi-Brezilya maçında Kaka'yı oyundan attırmak için fair play ruhuna sığmayacak bir hareketle kendini yere atmıştı. Kazım ve Engin Baytar'ın vukuatları daha da fazla. Bir takımda 1 sorunlu oyuncu bile düzeni bozmak için tehlike oluştururken, bizim kadromuzda bu tarzda tam 4 oyuncu olacak.



Umarım fazla zararlarını görmeyiz. Zira dördü bir araya gelip Voltranı oluştururarak takımı çökertebilir :)
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



Engin Baytar gibi oyuncuyu değil Fatih Hoca Mevlana Celaleddin Rumi bile adam edemez.



Ama destekleyeceğiz o formayı giydiği müddetçe başka çare yok.
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



İşler ters giderse, gidişatın sebebine göre değişir. Şimdilik bir sorun yok gibi görünse de kontrolün elden çıktığı anda birçok tatsızlık ta ortaya çıkacaktır.
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



Hayır diyenlere tek başına olmasına rağmen başa bela olan Lincoln'ü hatırlatırım..
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



Kazim kendine ceki duzen verdi bize geldikten sonra, keitayla melonunda sorunlu oldugunu dusunmuyorum
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



Bence bu sorunları hırsa dönüştürecek biri var, hepimiz çok iyi tanıyoruz. Söyle bakalım adını çocuğum.
 
Cevap: 4 Sorunlu Oyuncu Fazla Değil Mi ?



Kazim degisti Bence

Felipe Melo sert ama sorunlu degil

Keita sadece kiralik cok sorun yaparsa o kaybeder

Engin Baytar görmek lazim ama bu onun son sansi
 
Üst Alt