4 Yıldızımız Blue Room’da Taraftarla Buluştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

4 Yıldızımız Blue Room’da Taraftarla Buluştu


50d761de130646ecb98cadbcec8172e8.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı’nın oyuncuları Sofiane Feghouli, Badou Ndiaye, Fernando ve Maicon, Twittter üzerinden taraftarlarımızdan gelen soruları yanıtladı. 4 futbolcumuz da Türk Telekom Stadyumu’nda bulunan ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Twitter Blue Room’da kendi isimleri adına açılan etiketlere yöneltilen sorulara cevap verdi. Oyuncuların sanal taraftarımızla buluşmasında Melisa Çizmeci moderatörlük yaparken A Takım İdari Menajer yardımcısı Mert Çetin de hazır bulundu.


Sofiane Feghouli “Neden 89 numaralı formayı giyiyor ve lakabı ne?” sorusuna “Aslında çok fazla bir seçenek de yoktu. Kalan seçenekler arasında doğum yılım olan 89’u tercih ettim. Taraftarlar bana ismimin kısaltılmışı olan ‘Soso’ diyebilirler. Takım arkadaşlarım bana bu zamana kadar bu şekilde hitap etti. Taraftarlarımız da bana bu şekilde hitap edebilir” yanıtını verdi.

Badou Ndiaye ise Kayserispor maçındaki performansının ardından taraftarların kendisiyle ilgili yaptığı beste hakkında “Besteyi gördüm. Çok da hoşuma gitti. Taraftarların bana böyle bir video yapmaları güzel bir his” dedi.

Maicon, Kayserispor maçında savunmadaki partneri Serdar Aziz ile ilgili kendisine yöneltilen soruya “Serdar ile güzel bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu… Bana da çok güven veren bir futbolcu. Biliyorsunuz talihsiz sakatlıklar yaşadı. Daha önce de yaşadığı sakatlıklar vardı. Şu anda iyi ve dün de oynadığı futbolla bunu herkese gösterdi. Umarım bundan sonra da performansı bu şekilde devam eder. Bence kendisi Galatasaray için çok önemli bir futbolcu” değerlendirmesinde bulundu.

Fernando’dan ise tek kelimeyle Galatasaray’ı anlatması istendi. Fernando bu soruya “Tutku. Bana tamamen bu kelimeyi düşündürttü özellikle dünkü maçtan sonra…” cevabını verdi.

“Maçlarda ciğersiz mi oynuyor yoksa içinde ekstradan bir sistem mi var” sorusunu yanıtlayan Badou Ndiaye, “Oyun stilim benim bu şekilde. Devamlı mücadele eden, koşmayı seven bir futbolcuyum. Umarım da bu şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Sofiane Feghouli taraftarlardan gelen “Gomis ve Belhanda ile saha içinde iyi anlaşabileceğini düşünüyor mu?” sorusunu “Kesinlikle onlar gibi kaliteli oyuncular ile oynamak benim için büyük avantaj. Bu benim adaptasyon sürecimi minimuma indirecektir. Sadece ikisiyle değil şu anda beraber bulunduğum Ndiaye, Maicon ve diğer kaliteli oyuncular ile oynayınca işiniz kolaylaşıyor” şeklinde yanıtladı.

Taraftarlarımız Fernando’ya en sevdiği yemeği sorarken bu sırada araya Feghouli girdi ve “Kebap” yanıtını verdi. Futbolcularımız bu soruya hep beraber “Et” yanıtını verirken Badou Ndiaye “Ben bir aslan olduğum için et” vurgusunu yaptı.

Öte yandan taraftarlarımızdan gelen “Maicon bizim için bir kez gülebilir mi?” sorusu 4 futbolcumuz arasında da gülüşmelere neden oldu.


Galatasaray Sk is LIVE
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
badou nie ayrı oturuyor. kafan mı basmıyor mert, 2 oyuncuyu sağına 2 sini soluna alsana, neden adamı tek bıraktın.
 
Güzel bir uygulama.

Bu tür olaylar daha fazla yapilmali Medya Sorumlu ekiplerin.

Arsenal bunlari cok güzel yapiyor.
 
Üst Alt