#43 Ozan Muhammed Kabak - Sayfa 98 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Sezon sonu ayrilacagi kesin bir oyuncu asla kendini vermez. Ozani severim ama muhtemelen kafaca burdan koptu. Yollari ayirmak en iyisi
 
Alt yapıda yetenekli bir çok isim var ancak Ozan'ı onlardan ayrı tutmak gerekiyor. Uzun zamandır dünyadaki pek çok kulübün izlediği bir adam. U17 dünya şampiyonasında takip edilmesi gereken isimlerden birisi olarak seçilmişti zaten. Diğerlerine göre hem kafa hem de fizik olarak daha iyi durumda olduğu aşikar ve çok ciddi bir potansiyeli var, kesinlikle ortalama bir oyuncu değil. Uğur Karakullukçu'nun anlattıklarına bakılırsa Fatih Terim Temmuz ayında milli takımdan sakat dönen Ozan'la ilgili sitemde bulunuyor, oyuncu planlamamın içinde, sakat gönderiyorsunuz bana şeklinde. 1,5 ay kadar sakat kalıyor. "Ligin başında neden hemen oynamaya başlamadı" sorularına da cevap olabilir. Ancak yokluktan kadroya girmiş bir isim değil. Kendisi çalışmış geliştirmiş, Terim de planlamasının içinde tutmuş ona şans vermiş. Menajeri de oyuncusunun potansiyelinin farkında serbest kalma maddesini yapıştırmış çok öncelerden. Teknik ekipten oyuncuya hatta menajerine kadar üstüne düşeni yapmayan yok. Sadece bizim yönetimimiz görevini yapmamış. Önce Özbek sonra Cengiz yönetimi.
Terim olmasaydı Ozan kalmayı kabul edecek miydi devre arasında? Bunu bilemiyoruz tabii, Terim olmasaydı Ozan şu an bu konumda olur muydu sorusunun cevabını da bulamayacağımız gibi.
 
Yolun açık olsun Ozan

12m iyi para, sonraki satıştan opsiyon da varsa çok iyi olur.

Bu adamın kafasını menejeri baya bulandırdı. Bu Güde Fazıl Özdemir denen adamın kulüpten uzaklaştırılması lazım. Galatasaray'ın genç yeteneklerine çöküyor.
 
Karakullukçu'nun söylediklerine bakılırsa Atalay-Yunus gibi isimler için de aynı sözleşme maddeleri söz konusu. Bir an önce aksiyon almak lazım onlar için de.

Edit: De demişim Ozan için bir halt yapmışlar gibi. Pardon.
 
500 bin lira ney yav. Adam almanyadan vergiden sonra 1 milyon € alacak senelik o 1,8 milyon rakami dogruysa. Aynisini bizde önersek belki yaza kadar kalirdi
 
5 ay önce yolda yürürken tanınmayacak çocuk fatih terimin şans vermesiyle bir anda 25 milyonun sevgilisi oldu.. Unutmayacağız ozan efendi bunu eğer bizim rızamız olmadan gidiyorsan yolun açık falan olmasın.. Millet tüm kariyerini bir kulübe feda ediyor hadi o fedakarlığı geçtim Abdülkadir 2 senedir vitrinde efendi gibi söz yönetimin diyor.. Sen çıkıp adam gibi bir açıklama yapamıyorsun seni buraya zincirle bağlayacak değiliz..
Zaten 17 yaşında sözleşmesine 7.5 serbest kalır maddesi koyduran adamdan ne beklenirdi ki?
 
Üst Alt