#43 Ozan Muhammed Kabak - Sayfa 156 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bizim ne orta saha ne forvet böyle calim atip ceza sahasina kadar kosu yapmistir

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortasaha veya Forvetten beklenirde ona göre yer alır defans...ama Defans oyuncusundan beklenmediği için son anda faul ile durdurdular...ben en son bizim Kazma Servette görmüştüm böyle bir slalomu birde Milan Bayern maçında Jaap Stam'dan...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Geçen sezon L’pool performansına baktığımızda EPL için geride olduğu zaten anlaşılmıştı.

Ortada bir gerçek var hazır değilsin, neden EPL’de ne olursa olsun oynayayım diyerek ısrar edersin anlamadım. Norwich banko düşme adayı bir takım. Bu takıma anca atak oyuncusuysan gidersin stoper olarak değil.

Çok yanlış tercih. Bundesliga’da kalmalıydı ya da La Liga falan yapmalıydı. Çok yanlış tercih yaptı. Seneye biz kiralarız gibi.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneye bizde.(Daha önce dediğim gibi)


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
21 yaşında 3. kez küme düşmüş olacak bu sezonun sonunda. Muazzam kariyer gerçekten. Hep dedim bu çocuk bizden hazır olmadan gitti diye. Çağlar bile Leicester'da ilk gittiği zaman bir sene forma giyemedi. Bu çocuk cin olmadan adam çarpmaya çalıştı sonunda çarpılan kendisi oldu. Seneye hiçbir talip çıkmayınca alo Fatih hocam ben bir eşeklik yaptım temalı konuşmasını hazırlamıştır şimdiden.
 
çöpten takım da olsa la ligaya gitmeliydi. ne olursa olsun bi futbolcu mutlaka la ligada oynamalı. dünyanın en büyük kulübü belki de iki kulübü orada bir kere.

sezonda bunlarla 4 maç yapıyorsun. avrupada 5-10 yılda 2 maç yapabiliyor millet real ile falan. ama sen o ligde onlarla çok içli dışlı oluyorsun. zaten nou camp ve santiagoda 3-5 sene maça çıkarsan dünyanın her kulübünde oynarsın. ve de teknik bir lig. ingiltere kadar mücadeleci ama ingiltereden daha teknik bir lig. ben olsam oraya giderdim. ama bir italya mesela, la liga gibi değil. ama la liga başka abi
 
Üst Alt