#45 Marcão - Sayfa 55 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Çok iyi bir tekniği var. Alt yapısının sağlam olduğu sürekli dikine oynamasından bile belli.
Umarım kendisi gibi orta sahaya da kumaşı iyi bir oyuncu alırız. Yürüyedur Marcao.
 
Serdar Aziz'in şu adamın 3 katı para kazanması bile transferlerde ne kadar salakça işler yapabildiğimizin göstergesi. Sırf yerli-yabancı şöyle adamlar şanlı formayı giysin diye ömür billah FFP belasını çekesim var. Türk insanı yumurta ağzına gelmeyince iş yapmıyor çünkü bildiğiniz gibi. Daha geliştirmesi gereken onlarca özelliği var ama oyun aklı ve daha önemlisi vizyonu bile geleceği adına umutlanmak için yeterli. Şimdilik daha fazlası için dilenmeye lüzum yok, düzenli oynadıkça, kendine baktıkça biz istesek de istemesek de önemli noktalara varacaktı zaten. Ben hakikaten böyle bir adamı Portekiz'in 4 büyüğü nasıl kaçırdı anlamadım, demek ki insanın gözü-gönlü kör olunca Türk-yabancı olmasının da bir önemi kalmıyor.
 
Yalnız Luyindama ve Marcao ikilisi birlikte oynadıkça öyle bir hale gelecekler ki ...

Bu adamlar daha 1 haftadır birlikte oynuyorlar, 22 ve 24 yaşlarında biri Afrikalı'dan yetişmiş sadece Fransızca biliyor diğeri Brezilya 'dan yetişmiş sadece Portekizce biliyor üstelik bu adamlar daha "üst seviye" Avrupa liglerinde 1 senedir filan oynuyorlar

İnşallah bu adamlar en ufak bir sıkıntı yaşamazlar uzun upuzuuuun yıllar Galatasaray formasını giyer birlikte rakipleri kucağa almaya devam ederler STSL seviyesinin çok çok üzerinde bir stoper ikilisi olacaklar ...
Dediğin gibi devamlı gelişerek devam ederlerse elimizde tutamayız maalesef.bu hâlleri bile bence baya iyi...
 
"İyi olsa Porto alırdı"

bunu eskiden bende düşünüyordum ama van dijk örneğini gördükten sonra vazgeçtim. Adam Groningen'den sadece 3M'ye Celtic'e gitti. Demek ki orada "yav Ajax-Psv almıyor biz niye alıyoz bunu" diyen olmamış.

Üstelik gittiğinde Marcao gibi 22 yaşındaydı yani 18-19 yaşında da değildi. Sonra 2 sene Celtic'te oynayıp 16'ya Southampton oradan da 75'e Liverpool. Şimdi 75'e alındığı için ucuza alındı diyen sayısı oldukça fazla.

Marcao bu kadar görkemli kariyere ulaşır mı, zor ama yine de doğru hamle olduğu her geçen gün kanıtlanıyor. Hatalarına rağmen herkes anladı kalitesini.
 
Uzucu bir video takima bak
Kimse kendine alan yaratmiyor kimse kendini bosa cikarip top istemiyor

Buraya bekleriz
 
Dzschk7XcAE5SHA.jpg
 
Bugun al city defansina koy efsane olur tam citylik stoper city kancayı taksa keşke bence zaten biliyorlar ve izliyorlardir tam city lik stoper Türkiye dek transfer rekoru kırılabilir 30 lar 40 lar konuşulur.
 
Üst Alt