#45 Marcão - Sayfa 71 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
penaltıdan hemen sonra çok güzel çalımlarla orta sahaya kadar gelmişti

top ayağına geldiğinde baktı herkes yerinde bekliyo dikiliyo ellerini kaldırdı sinirlendi bastı gitti 3 çalım attı adam
 
Adama bok atmayi birakin artik. Adamin iyi mudahaleleri var bunu gormuyorsaniz gidin tennis izleyin.

Maicon vardi onada saydiriyordunuz, Ozan penalti yapiyordu onada saydiriyordunuz gelen gidene saydiriyorsunuz artik kina geldi yahu.

Kanatta Rodrigues vardi 3 mac kotu oynadi onada saydirdiniz gitti keske gitmeseydi dediniz ki gittiginden beri gol posisyonlarina giremiyoruz bireysel yeteneklerle ne yaparsak yapiyoruz.

Nedir begenmediginiz sey gidip siz oynayin hatasiz gorelim. Defans bu hataya acik bir mevki bir adimin bile hata olabilir.
 
müthiş bir çıkıştı gerçekten ama insan bazen düşünüyor orda bir faul falan yapılsa ve hakem devam dese , baya baya sıkıntı yaşıyoruz ani ataklarda.
 
Hakemler tarafından en kolay sarı kart gösterilen takım olduğumuz için devre arası transfer ettiğimiz iki stoperlerden biri sarı kart cezalısı öteki de sınırda.

Ligde örneği var mıdır acaba gösterin?
 
Hata yapıyor ama 1 de şöyle değerlendirelim.Karşı takım hücum yapıyor bizim orta sahadan yürüyerek geçerek sürekli marcao ve luyindama ikilisi ile karşı karşıya kalıyor.Bu adamlar defansmı yapacak yoksa gelen hucümların tamamını ilk bunlarmı karşılayacak arkadaş.Orta saha da melo gibi bir adam olsa bakın bakalım nasıl olur bu 2 li.Şuandaki duruma göre bile çok iyi toparlıyor adamlar.
 
Üst Alt