#45 Marcão - Sayfa 73 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Fener maçında federasyon ve mhk verdiği hakkaniyetsiz cezalarla ipimizi çekti. Tokat atan adama tepki verildi diye ne cezalar yağdırıldı. Hukukta tahrik unsuru vardır ama bunlar fırsat kollayan sırtlan gibi pusuda bekleyip bu gerçeği görmezden geldiler. Adam bizim sahamızda gelip futbolcumuza tokat attı yani darb var ortada.

Ama buna rağmen ilahi adalete güveniyorum. İnşallah bunlara rağmen hem feneri sahasında yeneceğiz, hem de şampiyon olacağız.
bkz: futboldan anlayan adam
 
Psikopat kral dovme yaptirmis

5c99fd4466a97c32c365167b
 
Marcao: "Luyindama, teknik olarak iyi bir futbolcu. Fiziği çok güçlü ve hava toplarında çok etkili. Bu tip özellikleri olması sahada beni çok rahatlatıyor. Lisan konusunda sıkıntı yaşıyoruz ama futbolun dili ortak. Bazen mimiklerle, bazen kısa kelimelerle anlaşmaya çalışıyoruz."

Marcao: "Hocam oyunu geriden kurma konusuna çok fazla önem gösteriyor. Benim oyun felsefem de bu şekilde. Geriden oyun kurmayı seven bir stoperim. Uzun top atmaktan nefret ediyorum. Bu nedenle geriden oyun kurmak benim pozitif yanlarımı ortaya çıkarıyor."

,pGGxlU0Rn02uZggPobHsow.jpg
 
bugünün iyilerindendi. hatta belki tek iyi isimdi.

bir pozisyonda kamara tarafından alt edildi ama daha sonra rakibin hızlı olduğunu anlayıp dengeli durmaya çalıştı.

bu gibi performansları istikrarlı hale getirirse önemli bir oyuncu kazanabiliriz.
 
Kolay beğenen biri değilimdir; Marcao' yu çok beğeniyorum. Bunu kim bulup önerdiyse ve varsa, orta saha ve kanat için önerdiği adamlar için imkanlar zorlanmalı...
 
Ellerimizi dizlerimize, alnimizi seccadeye koyalim.

Ellerimizi semaya, gonullerimizi ummete acalim.

Hep bir agizdan inshaAllah tekrarlayalim

CIMBOMBOMUN COCUGU

MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA
 
Üst Alt