🎗 #5 Ahmet Çalık - Sayfa 54 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
ozan kabak yabdıysa sen de yaparsın krdsm

o mal atyaya göster gününü ve 25 milyon euroya dortmunda transfer ol, sonra ozan kabakın takımını tokatla ve küme düşür, herkese bu ligin en iyi stoperi olduğunu göster
 
Bana kalirsa böyle adamlarin hic bir sekilde yeri yok bu kulüpte. Suna verilen para tamamen israf.

Yedek oturmayi dert etmiyor diye kazmanin tekine yillik 900 bin€ vermenin hic bir mantikli aciklamasi yok.

Zaten oynamiyor, oynayinca da hepimiz tedirgin oluyoruz döt korkusuyla mac izliyoruz. Bunun, Mugdat'in, Semih vs gibi adamlarin aldiklari alacaklari süreyi altyapidan genclere versek hic ama hic birsey kaybetmeyiz. Tam aksine cok sey kazaniriz.
 
En begendigim stoper

8b026eb2dac.jpeg
 
Ya sayin bir kere de iki topcu soyleyin diyin ki stoper yedegine su su yerli ve milli topcular iyi olur su kadar maas alir vs.

Turk dusmani sanar birileri okusa su postlari
 
Basel'den Eray Cömert ve Rapid Wien'den Mert Müldür. Schalke'den Görkem Can, Mainz'den Ahmet Gürleyen. @Hamza Gölbaşı yurt icinden alabilecegimiz alternatif oyuncu yok gibi zira hepsi rakiplerimize gitmis veya dolayli yoldan bizim tarafimizdan birakilmis durumda. Alt yapimizdan 1 stoper cikarmaliyiz.

Bu cocuklarin bonservisi alinabilir mi cok ucuz bedellere? Ne kadar maasa okey diyecekler? Lira cinsinden maasi kabul etmezler herhalde. Yedek oturmayi kabul ederler mi dakikalara ihtiyac duyacaklari yaslarda?
 
Üst Alt