#58 Hasan Kabze | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Hasan Salih Kabze (d. 26 Mayıs 1982, Ankara), Türk futbolcu.



Futbol kariyerine Bucaspor takımında başlamış olup daha sonrasında Çanakkale Dardanelspor takımında oynamış olan Hasan Kabze, 2004/2005 sezonunun 2.yarısında Galatasaray'a transfer olmuştur.Yarı sezonda Galatasaray formasıyla 8 gol atarak takımının en fazla golunu atmıştır.Bu sayede Galatasaray taraftarının gönlüne taht kurmuştur.ayrıca Galatasaray kulubünün 2005-2006 Sezonundaki Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta attığı 2 gol atarak Galatasaray 'ın Şampiyon olmasında en büyük katkıyı saglamıştır ve 2. golünu 7 saniye kala atmıştır.Bu maçtan sonra Galatasaray taraftarı Hasan Kabze adına özel bir beste yapmıştır.ve bu mac Galatasaray ' ın unutulmaz maçları arasında tarihteki yerini almıştır.24 Temmuz]] 2007 tarihinde Galatasaray' dan ayrılarak Rusya Premier Liginin FK Rubin Kazan takımıyla anlaşmaya varmıştır.Bu transferde Galatasaray Kulübune 1 Milyon 250 bin Dolar para kazandırmıştır. 25 Ağustos 2007 tarihinde Rubin Kazan'la çıktığı ilk maçta ilk golünü atmıştır. Futbol hayatını bu kulüpte sürdürmetedir.Oyuna sonradan girerek kritik gollere imza atan futbolcu Rubin Kazan'da taraftarların gözdesi haline gelmiştir.



Hasan%20Kabze.jpg


8159.jpg


hasan7qn.jpg


kabze0097ho.jpg
 
Cevap: Hasan Kabze



Zalad gelsin sizi kurtarsın.Adnan Polat gelsin sizi kurtarsın.Hasan Kabze gollllllllllllll.Sussssssssssssssssssss......
 
Cevap: #58 Hasan Kabze



Böyle adamları yolluyorsun.Gidiyorsun Ümit Karan'ı veya Nonda'yı oynatıyorsun.



Al Necatiyi tekrar Kabze'yide al.Bu adamlar iş yapar adamlar.
 
Cevap: #58 Hasan Kabze



Buldugu zaman atiyordu adam. 1000 pozisyona girip taraftari sinir krizine sokmuyordu ( bu aralar pozisyon bulamiyoruz ama) Baros'a iyi alternatif olurdu, çift forvetli oynadigimizda da onunla iyi ikili olustururdu. Ümit Karan ve Nonda'yi toplasak bir Hasan Kabze etmez. Kalli denen adamin kurbani oldu, o dönemde Emre Asik da gidiyordu az kalsin.
 
Cevap: #58 Hasan Kabze



kabze.jpg




Rubin Kazan'a transfer olan ilk futbolcuydu. Onun Türkiye'yi temsil etmesi Rubin Kazan takımının Rusya şampiyonu olması.. Rubin Kazan'ın iştahını kabartmış olmalı ki ardından Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz gibi Türk futbolcular 'da Rubin Kazan forması altında oldukça başarılı sezonlar geçirmektedirler...



Fransa 1. Lig takımlarından Montpeiller'e bonservissiz transfer olan Hasan Kabze, Kendi gayretleriyle Fransa Ligi'ne iştiraki gerçekten takdire şayandır... Fenerbahçeli Tümer zihniyetinde Askerlik faktöründen dolayı böyle manevralar yapma gibi düşüncesi varsa şayet bu Hasan Kabze gibi bir futbolcu'nun eski popüleritesini olmusuz yönde etkileyecektir.. Umarım böyle bir düşüncesi yoktur.

Sevgiyle kalın.
 
Cevap: #58 Hasan Kabze



Cm 03-04 hastası diye duymuştum Hasan'ı.Hatta kendini Gs'e transfer edermiş. :D Beşiktaş'a attığı son saniye golü unutulmaz.
 
Cevap: #58 Hasan Kabze



2006 yılında Beşiktaş' a o golü attığında, maç bitiminde Hakan Şükür ağlıyordu ve diğer oyuncular çok coşkuluydular. Sanki şampiyon lacakları içlerine doğmuştu. O mucizevi şampiyonluktan dolayı Hasan Kabze' ye takımımız ekonomik ve psikolojik olarak çok şey borçludur.. 2006 yılında şampiyon olmasaydık Fenerbahçe S.T.S. Liginin Lyon' u olabilirdi, bu yıkım Fener ' i bayağı yıkmıştı kardeşim koyu bir Fener' li olarak bana demiştiki 2006 yılında kaybettiğimiz şampiyonluk 2010 yılından daha elem vericiydi, o şampiyonluğun kıymetini bilelim ve Hasan Kabze' nin başarılı olmasını temenni edelim.
 
Üst Alt