6 Transfer + Sneijder Olmazsa Sezon Bitti, Önümüze Bakalım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

6 Transfer + Sneijder Olmazsa Sezon Bitti, Önümüze Bakalım



28536.jpg


Asagidaki kadroyu görmez isek bu takimdan bir halt olmaz. Maclari izlemeye gerek yok. Herkes kombinesini iade etmeye kalkar.

Igrenc ötesi bir Galatasaray izlemek istemiyoruz. Igrenc ötesi topculari görmek istemiyoruz.

 
Bu kadar çöplükten kurtulamayız.

Sezon bitti önümüze bakalım diyeceğim ama
şu 3 transfere verdiğimiz paralara bakınca önümüzden de umudum yok.
 
Büyük ihtimal şu kasaba takımına elendik ve 6 değil 66 transfer de olsa artık benim için sezon bitti...
 
Bu dediklerin olsa bile Tudor ve Dursun kalırsa yine şampiyon olamayız. Bay ego yine bu kadrodan birileriyle kapışır ve kadro dışı bırakır. Olan Galatasaray'ın giden paralarına olur.
 
Valla yarın ilk iş kombine iptalini sorgulamak olacak. Galatasaray'ı her zaman izlemek ve desteklemek isterim ama böyle yeteneksiz ve ruhsuzlar topluluğunu değil. İyice dibe vurmadan kesinlikle bu Dursun ve tayfasından kurtulamayacağız.
 
İstersen 28 tane transfer yap bu hoca ve bu yönetim ile olmaz.Adam takımı gençleştireceğiz diyor 20 yaşındaki brumayı gönderip 30+ ne kadar oyuncu varsa alıyor leşçuk tolga brothers onları saymıyom bile.
 
2 senedir ne yapiyor bu ghoddoslar (Oyuncunun ismi ). 3 senelik isi bir seneye sikistirmaya calisiyorlar, ordada sivadilar
 
Yani ben Belhanda ve Maicon'u da gözüm kapalı yazamam açık konuşmak gerekirse. Durum sandığımızdan çok daha vahim. Başımızda sadece fizik kondisyon ve defans ile kafayı bozmuş bir küçük takım hocası var. Dursun ile beraber en büyük sorunumuz bence bu maalesef. Sneijder'e yaptığı muameleye rağmen küçük de olsa kendisine karşı bir ümidim vardı lakin bu akşam oynanan maç o ümidi o iyimserliği aldı götürdü. Bu akşam itibari ile bu tudor mudur mudor mudur nedir her ne haltsa işte bana göre kredisi bitmiştir.
 
Podolski şu gomisten kötü oyuncumuki gönderiyorsun? belhanda zaten sneijderin göbeği etmez.Geçmiş olsun hayır üzüldüğüm konu iyi oyuncular gönderiliyor yerlerine daha fazla para verilip daha kötü oyuncu alınıyor.
 
Valla yarın ilk iş kombine iptalini sorgulamak olacak. Galatasaray'ı her zaman izlemek ve desteklemek isterim ama böyle yeteneksiz ve ruhsuzlar topluluğunu değil. İyice dibe vurmadan kesinlikle bu Dursun ve tayfasından kurtulamayacağız.

Kombine alacagina git bir yardim kurulusuna para bagisla, ac bir cocugu doyur. Ne bileyim yani sokaga atma parani
 
Üst Alt