#64 Jason Denayer - Sayfa 67 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Böyle Denayer gibi Cengiz gibi gelişimini yakından takip ettiğimiz oyuncuların iyi yerlere geldiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Belki hiçbir zaman kendisinden beklenen o zirveyi göremeyecek ama şu yaşına kadar yaptıkları gayet önemli şeyler Denayer 'in

Bruma içinde bu patlamayı bekliyordum Leipzig 'den BvB 'ye filan geçebilir diye düşünüyordum ama 1 gram ilerleme kaydetmediği gibi Budesliga da bizde oynadığı kadar rahat değil muhtemelen 1-2 sezon içinde yolu yeniden Galatasaray olur Bruma 'nın
 
Bu, Telles ve Bruma kalsaydi fisek gibi takim olurduk.

Bruma yi sattik da ne oldu, cocuktan gelen parayi Belhanda denen kazmaya gömdüler direk :mad:
Bruma ve Telles kendileri gitmek istedi. Telles'i takımda tutabilsek bu kadar değerini katlar mıydı? Sanmıyorum. Son dönemlerinde biraz eleştiriliyordu. Telles'i gönderip Carole'u aldık Carole daha iyi diye seviniyordu millet. Sorun zaten birilerini göndermek değil yerini saçma şekilde dolduruyoruz.


Kendi adıma tartışmadığımı söyleyebilirim.

Bizdeki ilk sezonu da dahil olmak üzere mütemadiyen savundum ve bizde kalmamasına üzüldüm.

Beğendiğim bir oyuncuydu ama Türkiye'de genel olarak pek beğenilmiyordu. O yüzden gitmesi iyi oldu kendi adına.
 
Cin olmadan adam çarpan ''evlat''larımızın aksine sırf Galatasaray'da oynayabilmek için havaalanında yatan bir gerçek Aslan. Sonuçta satmadan al durumunda çıkartıp 7 milyon vermek kolay değildi. Ayrıca Lyon'un 7 milyonu oyuncuyu Türkiye'ye göndermek için 10 da olabilirdi. Kısmet değilmiş, çok şükür Denayer gibi formaya sahip çıkan 2 genç oyuncumuz daha oldu. Allah yolunu açık etsin, bir gün Galatasaray'a karşı Avrupa Finali oynadığını da görürüz inşallah.
 
Bugün Barcelona karşısında umarım iyi performans gösterir. S.rd.r gibi evladın olacağına Denayer gibi evladın olsun. Bu arada hem Marcelo hem de Denayer Fransa Ligi'nde iyi tutundu. Melih Demiral İtalya'ya, Ozan malum Almanya'ya gitti. Bizim lig iyi stoper yetiştirir gibi bir durum/algı yaratabilirsek potansiyelli defans oyuncularini çekebiliriz.
 
Üst Alt