#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV - Sayfa 115 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel ve Arda gibi iki veteran ile oynamak kolay değil.Ancak daha güçlü olmalı.Lozisyon bilgisi ve kendine güveni yetersiz.
 
Babel 35 yaşında
Arda 35 yaşında
Ömer Bayram 30 yaşında
Bu 3 dedeyle oynuyoruz suçlu Kerem Aktürkoğlu mu oldu. Babel isimli bencil oyuncu boş pozisyonda topu Kerem'e vermek yerine alıp dağa taşa götürüyor ama suçlu Kerem oluyor.
 
Babel 35 yaşında
Arda 35 yaşında
Ömer Bayram 30 yaşında
Bu 3 dedeyle oynuyoruz suçlu Kerem Aktürkoğlu mu oldu. Babel isimli bencil oyuncu boş pozisyonda topu Kerem'e vermek yerine alıp dağa taşa götürüyor ama suçlu Kerem oluyor.

Keremin 1 tane olumlu hareketi yoktu dun. bos yere digerlerini karalayip keremi kayirmanin anlami yok. digerleri gibi keremde net yetersiz bu takim icin.
 
sanıldığı kadar iyi bir adam değil

bence sağ kanatta oynaması lazım.

bize gelmeden evvel oynadığı ligde solda oynadı ama üst seviyede sola geçince sırıtıyor.

kanadı çalıştırabilecek bir adam değil. driblingi zayıf, adam eksiltme özelliği zayıf. alt liglerde yaptığı şut açısını bulma silahını kullanamıyor. böyle olunca tek opsiyonu sağa çekip sahanın ortasına pas atmak oluyor.

sağda oynarken çizgide kalıp sahayı genişletme şansı olur, arkaya sarkarsa sağ ayağıyla top çevirebilir. zaten bizde etkili olabildiği anlara bakarsak istisnai durumlar haricinde genelde sağda.
 
Dünkü maçta Kerem ile Messi'yi değiştirsek bile hiçbir şey değişmezdi belki Messi'den mucize bir pas veya şut gelip gol atardık ama maç sonucu 5-2 olurdu en fazla. Bu kadar dağınık bir sistemle ve bu kadar zayıf bir fizik seviyesiyle oynayan bir takımda Kerem'den mucize beklenmemeli helede Avrupa maçlarında.
 
En qzindan cabaladi. Gec parlayan bi suru topcu var. Nolmus 23 yasina geldiyse? Hala bodozlama gidiyo topla o yuzden de cabuk kaptiriyo. Ne yapmasi gerektigini gosterecek bi hoca lazim.
 
Hani Psv maçını alıp koparmasını beklemiyoruz tabii ki de Kerem 'den de benim gözüme ilk 11 oyuncusu olmaktan çok uzakta. Geçen sene hepimiz Kerem oynasın Kerem oynasın diye yırtınıyorduk çünkü Kerem bir şeyler vaadederken Fatih Terim inatla Arda 'yı Babel 'i Feghouli 'yi oynatıp duruyordu Kerem yerine

Hani yerli oyuncu kısıtlaması varken hiçbir transfer yapılmamışken doğrudan ilk 11 oyuncusu gözüyle bakıyoruz da ben öyle olsa bile yine ilk tercihim Kerem olmazdı, küfür yemek istemiyorum ama Ömer Bayram sol iç Emre Kılınç sol kanat oynasa daha çok katkısı olur

Kerem şu haliyle maçlara sonradan aldığımız hızıyla koşularıyla bir şeyler yapmasını beklediğimiz oyuncu olabilir potansiyelinin de farkındayız ama mevcut hali ilk 11 oyuncusu olmaktan uzakta ne yazık ki
 
Lig maçlarında Sağ tarafta daha etkliydi.
Her oyuncu ters kanat oynayamaz. Geldiği takımda en çok solda oynamış olabilir ama bizim seviye çok farklı.
Umarım Fatih hoca sağ tarafta dener artık.
 
forum ölmüş, 10 numarasız hadi onuda geçtim ayağı düzgün pas çıkaran adamın yok, kanatları nasıl besleyeceksin? eleştirininde bir sebebi olmalı ve bunu kerem asla haketmiyor!!!
 
Oynatmaz ; niye onatmıyor böyle genç yetenekli oyuncuları ..
Oynatır ; bundan birşey olmaz, biryeri kalktı felan fılan,

Taraftar olarak genç yeteneklere yatırım yapacaksak bir kere sabırlı olmayı öğrenmeliyiz. Ne bir maçlık performans sonrası Pohpohlamak lazım, nede bir kötü oyundan sonra yerle bir etmeliyiz.

Sonra Taraftarı mutlu etmek için kısa vadeli başarı için gençlerden ziyade yaşlı oyunculara yöneliyorlar

Taraftarda bu sefer diğer liglerdeki genç fişekleri gördükten sonra yönetime ve hocaya söver, niye biz gençlere şans vermiyoruz diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt