7 Sene 10 Teknik Direktör, Suçlu Kim? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

7 Sene 10 Teknik Direktör, Suçlu Kim?


Son 7 sezonda 10 teknik direktör değiştirmişiz. Ve buna 2-3hafta geçici hocalık yapan Tugay, Ümit Davala, Hasan Şaş, Orhan Atik, Taffarel gibi isimler dahil değil.7 yılda kazandığımız 3 şampiyonluk var. Üçü de yerli hocalar ile gelmiş. İkisi tarihimizin açık ara en başarılı hocası olan Fatih Terim, diğeri de sosyal medya da linç edilen ve çok eleştiri alan Hamza Hamzaoğlu ile.

İŞTE SENE SENE TEKNİK DİREKTÖRLERİMİZ

2010-2011 SEZONU: Rijkaard+ Hagi+ Bülent Ünder

Frank Rijkaard: Sezona Hollandalı hoca ile başlayan takımımız 8 haftada 4 galibiyet 4 beraberlik aldığı periyodun ardından Hollandalı çalıştırıcı ile yollarını ayırırken sezonun geri kalanı için efsane futbolcusu Hagi ile anlaşmıştı.

Gheorghe Hagi: İkinci kez geldiği Galatasaray'da 24 maça çıkıp tarihimizin en kötü sezonlarından birinde buruk biçimde yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Bülent Ünder: Son 8 haftada göreve gelen Bülent Ünder yönetiminde 8 maça çıkan takımımız geçici teknik direktörü ile ligi 8. sırada bitirebildi.

2011-2013 FATİH TERİM

7 senenin ardından takımımızı 3. kez teknik direktör olarak gelen Fatih Terim başarısız geçen 2. seferinin ardından 2 yılda 2 Lig şampiyonluğu, 2 Süper Kupa, 1 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali kazandırdıktan sonra 3. sezonunun 5. haftasında takımımızdan gönderildi.

2013-2014 ROBERTO MANCİNİ

Terim'in gönderilmesinin ardından Aysal yönetimi tarafından takımın başına getirilen İtalyan çalıştırıcı yönetiminde ligde Fenerbahçe'den 9 puan fark yiyerek 2. bitiren takımımız Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkma başarısı gösterirken, Türkiye Kupası'nı ise 9 senenin ardından müzesine götürme başarısı gösterdi.

2014-2015: PRANDELLİ+ HAMZAOĞLU

Sezona bir başka İtalyan hoca Prandelli önderliğinde hazırlanan Galatasaray sahada ne yaptığı belli olmayan kaotik bir futbol oynadığı ve herkesten 4'er gol yediği bir dönem sonrası deneyimli teknik adam ile yollarını ayırıp Akhisar ile başarılı bir önem geçiren Hamzaoğlu ile anlaştı. Yönetim değişikliğinin yaşandığı bu dönemde sezonu 3 ayrı başkan ile tamamladık.

3 kupalı ve 4. yıldızı taktığımız sezon olarak tarihe geçen bu yılın ardından 2 yıldır ise tarihinin ortalamasından çok uzak bir performans sergiliyoruz.

2015-2017: Denizli+ Riekerink+Tudor

Orhan Atik ile geçen 2 haftayı saymazsak 1.5 sene içinde 3 teknik direktör değiştiren takımımız geçtiğimiz sezon 51 puan ile 6. olarak 3 puanlı sisteme geçildikten sonra en düşük 2. puanını topladığı senenin ardından Riekerink ile ve yönetim kadrosuna yeni takviyelerile başladığı ve Avrupa cezası sebebi ile iki kulvarda mücadele ettiği sezonda 22. haftada lige havlu atarak yine hayal kırıklığı yarattı.


PEKİ YA HEP TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOLCULAR MI SUÇLU?

Hep çuvaldızı bu iki gruba batırdık. Zamanı geldi yerin dibine soktuk. Kazma dedik, vizyonsuz dedik. Bu kadroları yaratan, ayağını yorganına göre uzatmayan, şımarık hamleler yapan, ego savaşına girip güçlü yönetimleri dağıtan, populizm kasarak taraftarı manipüle etmeyi seçen, komisyon ile birilerini zengin ederken Galatasaray'ı dolandıran, yalanlar konusunda master yapıp Galatasaray'ın haklarını savunmaktan aciz olan, rant peşinde koşup marka değerini ayaklar altına aldıranlar KISACA BU İSTİKRARSIZLIĞI YARATAN, TARAFTARI BÖLEN YÖNETİMLERE NE DEMELİ?
 
83893.jpg


Salonda anlatılanları duyamamasına rağmen herşeye el kaldıran ihtiyar heyetidir.
 
son 10 yıldaki yönetimleri yazmamışsın. 10 yılda yönetim de 5 kere değişti hepsi farklı yapıdaydı. yani yöneticiler o kadar da suçlu olamaz.
hagi-rijkaard, denizli dışında hepsi manipülasyondur. ''tff-spor medyası-taraftar'' üçlüsünün eseridir.
 
Galatasaray'ın haklarını koruyabilen bir yönetim olsaydı sadece bütün olumsuzluklara rağmen biz şu an bjknin önünde olurduk.
 
Yahu cidden mi bilmiyor sunuz yoksa şaka mı yapıyorsunuz ?

En aptal bi futbol takipçisi bile Galatasaraylı yönetici müsvettelerinin komisyondan milyonlarca euro götürdüğünü anlayabilir...

Bunlar resmen klubü soyuyorlar.. ilerde ortaya çıkacaktır ama hangi ilerde o liseli tayfası yıkıldığında tüm pislikler ortaya çıkacak..
 
Üst Alt