#89 Sofiane Feghouli - Sayfa 150 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
4,250 bonservis
5x 3,850 fix maaş
200 bin CL 100 bin AL gruplara katılma primi.
Ligte ve Uefa'da 5 bin puan başı primi.
Sezon başı 60 puan ortalaması yakaladığımızı baz alırsak, 60x5=300 300x 5 bin= 1,500.

4250
19250
500
1500

Total 25 milyon 500 bin Euro.

Biz bitmişiz.
 
Yabancı nir oyuncuyla 4 5 senelik kontrat yapmayacaksını öğrendik sanırım. Valla dönemin şartlarına baktığımızda kimse çok büyük kazık diyemez. O dönem buralar alev alev yanıyordu Feghouli için. Yapılan hata uzun süreli olması kontratın.
 
Adam bizle hayatinin sözlesmesini yapti bizi sömürdü verim saglamadi ve gitti

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herife bonservis odeyen tek kulüp biziz yetmezmiş gibi bir de hayal edemeyeceği maaşı verdik..
Bunda iş ahlakı olsa bedavayken West hama dusmezdi milletin bir bildiği var ki uzak durmus..
Tarihimizin en büyük kaziklarindan maalesef .. Bu kadar para harcadık bir onyekuru -rodriguez kadar katkısı olmadı şampiyonluklarda..
 
Gittigine sevindim, sorun uzun sureli olan kontrat ve maalesef (bu bir gozlemdir!) Kuzey Afrikalilarin bilinen problemli genel is ahlakina ragmen bu kontratin yapilmis olmasiydi.

Bunun disinda sampiyon olunan sezonlarda katki aldigimizi (az cok) dusunuyorum bu yuzden burada yazilanlara pek katilmiyorum. Ancak f/p olarak evet beklentinin altinda, devamlilik yok. Ancak onemli katkilar verdi ki her oyuncunun yapamayacagi islerdi. Neyse, son 2 sezondur direkt yatista olan bir oyuncuydu, emekleri icin tesekkurler ancak bir daha bu tip oyunculari almamaliyiz.
 
Her ne olursa olsun falcatao gibi fiyasko transferlerle bir tutulmamalı birde bu seneki gibi karavana atılan yüksek bonservis düşük maaşlı vasat transferler var onları katmıyorum bile
 
Ulan daha 32 yasindasin yazik gunah ya. Bir ara haberler cikiyordu bu kesin Basaksehir'e gider bucurle samimi pozlar verir yakisir bu ahlaksiz herife. Yiyici adam azicik isine saygin olsun be.

Sampiyon yapti muhabbeti de bos geyik ilk sezon Rodrigues kadar oynamadi ikinci sezon ilk devre paso yatti yine Onyekuru ve Belhanda kadar katkisi olmadi. Iki sezonda da 30 mac gormedi surekliligi de yok yani. Tek tuk anlik parlamayla kopardigi maclar var diye takim oyununa katkisi sifira yakin bir adami bas taci etmek sacmalik. Hic bekini oynatiyor falan demeyin keramet Mariano'daydi net sekilde.
 
bizden kazandıgı paralarla istanbula sac ekim merkezi acmıs kel

biraz ironik olmuş google haritalarda bulamadım şimdilik bulunca 1 puan atmak icin buraya koyarım
 
Zaman zaman kapasitesinin çoğunu kullanmayıp maçlarda kendine sövdürse de teknik olarak iyi oyuncuydu
2 şampiyonlukta ve avrupa'da faydası oldu
Yolu açık olsun
 
Üst Alt