#9 Eren Derdiyok - Sayfa 160 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Oyunculara verilecek olan maaşın önemini bir kere daha gördük.

Hem bunda hemde serdar da daha uygun seviye maaş olsaydı ikisinden de bonservis bedeli kazanırdık. Yoksa eren için konuşayım atıyorum 1 milyon euro vericek 40 tane kulüp bulunurdu mesela ki çıkmıştır da ama işte aldığı maaşı verecek kulüp bulunamıyor.
 
Hayatının fırsatını kaçırdı gerizekalı
Bu yoklukta herkes onun ayağına bakarken biraz verimli olabilse ya da verimi de geçtim biraz özverili olabilse canını dişine taksa, takımın bana ihtiyacı varken kırık ayakla da oynarım dese belki de yeni sözleşmeyi kapacaktı. Ama o en ufak bir darbede yerlerde sürünmeyi, en ufak bi hastalıkta maçlara çıkmamayı tercih etti. Sığır gibi dolandı onlarca pozisyonu heba etti. Yeteneksizliğini geçtim insan biraz çalışkan olur, diri olur, sağlam olur o cüssenin hakkkını verir. Şimdi üç beş ay daha yatıp para kazanacak. Ve Galatasaray tarihinde hiçbir yeri olmayacak.
 
Supriz bir affedilme bekliyorum nedense mitrougluo yu avrupaya bildiremeyeceğiz fatih hoca avrupa da yedek forvet olarak görmek isteyebilir hiç öyle aaaaa uuuuu demeyin hemen bende biliyorum yetersiz topçu ama 2 li turlarda gole ihtiyaç duyduğun zaman sal sahaya bir ise yarar belki fatih hoca yönetime net mesaj için kadro dışı bıraktı istediğini aldı şimdi bunu düşünebilir eren 18 takimin rahat 13 üne giderdi ara transferde gitmedi buda ihtimali güçlendiriyor.
 
Performans konusunda kendisine isyan etsek de karakterine kimsenin tek kelime laf edemeyeceği oyuncudur.
İyi bir insan
kTn.jpeg
 
2.15 m€ para alıyosun, insan nusret’e filan götürür. Lahmacun salonuna götürmüş galiba.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt