#9 Eren Derdiyok - Sayfa 161 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Fenerli dostlara 2.5 milyon avroya bırakabiliriz. Oda dost oldukları için, zira ellerindeki tüm forvetlerden daha fazla gol atmış birinden bahsediyoruz. Beleşe verecek halimiz yok.
 
Fenerli dostlara 2.5 milyon avroya bırakabiliriz. Oda dost oldukları için, zira ellerindeki tüm forvetlerden daha fazla gol atmış birinden bahsediyoruz. Beleşe verecek halimiz yok.
Sözleşmesi bitiyo Sinan-Muğdat-Eren üçünden en az ikisini alırlar diye düşünüyodum ama Sinan'ın Genoa'ya, Muğdat'ın da Akhisarspor,Kasımpaşa,Malatyaspor üçlüsünden birine gideceği yazılmakta..
 
Bunlar hep yabancı sınırı
Şaka şaka yabancı sınırı gelse Eren'i biz dahil herkes kadrosunda görmek ister
Maaşı da 500 bin eurodan 3.5 a falan zıplar .
Eren Süper Lig için iyi bi yedek konumunda.Bize geldiğinde sakatlanmasaydı belki o yıl şampiyon olabilirdik.Bruma-Yasin-Selçuk-Sneijder, Eren'i gol pozisyonuna rahat girdiriyodu.Yabancı sınırına karşı çıkmayan 3-4 tane takım var.O yüzden yabancı sınırın geleceğini düşünmüyorum gelirse ilk 11 için 3 Türk oyuncu bulundurma şartı gelir..
 
Eren Derdiyok: “Pes etmek yok.”

Xherdan Shaqiri: ''Krall ''

D43JytjW0AAF0dx.jpg
 
Bu adamın neden kadro dışı kaldığı anlaşılır gibi değil. Ciddi bir ücret alıyor kendisi. Gönderemiyorsan bırak kadroda olsun.

Donk'u forvete koyacağına Eren'i koy. Sene sonuna kadar oynat, sonra satabilirsen sat. Bu şekilde değerini de düşürüyorsun.
 
Porto ve bjk maçları Eren in omuzlarının bu yükü kaldıracak kadar güçlü olmadığını gösterdi

gerekirse Çipe oynar forvet,takımda böyle gereksiz adamlara yer yok
 

tamam işte daha iyi. Sen sene sonuna oynat adamı, sonra gidecek. Yıllık 2M veriliyor. Futbol eskisi gibi değil, oyuncular yüklü kontrat alıyor. Ben beğenmiyorum, kadro dışı kalsın diyemezsin. Çok acayip huzur bozucu bir şey yoksa kadroda kalmalı. 1 maç kurtarsa kardır.

Büyük kulüplerde ben hiç kadro dışı görmüyorum. Artık yapamazsın çünkü. Bizim gibi takımlar hiç yapamaz. Serdar gibi gitseydi tamam ama boş duracağına 3-4 maç sonradan girseydi iyiydi.
 
Üst Alt