#90 Mbaye Diagne (ARŞİV) - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maçı için iyiydi. En azından Kostas'ın geçen haftaki hayal kırıklığından sonra takımın geneliyle daha uyumlu gözüktü. Bir de adam bir şekilde kendini korkunç pozisyona sokuyor. Bugün Nagatomo'nun 2 ortası, Belhanda'nın nefis pası normal ölçülerde Diagne için %95'lik gol şanslarıydı, biraz becerikli olsa devrede hat trick yapması işten değildi. Saha içinde sıkıntıları var ama onları da tecrübe ede ede öğrenecek yapacak bir şey yok. Ben kafadan kendisi için bir deplasman kırmızısı yazdım, onu görmeden toparlanma emaresine girmeyecektir. Onun dışında verdiği katkı, sorumluluk alma çabası, golcü bencilliği iyi. Her saniye gol atma açlığına sahip oyuncuya çok ihtiyacı var bu takımın.
 
Pozisyona girdi atamadı heyecanlıydı ileriki haftalarda çok gol atacağınin işaretini verdi falan da Allah aşkına elle gol atmaya çalışmak nedir ya VAR uygulaması varken bide.
 
büyük takımlarda kalıcı olmak için aklını da kullanması gerekir. adam çok yetenekli ama mental yetersizliği yüzünden kalıcı olacağını düşünmüyorum. çok eleştiri alacaktır.
 
Adam her turlu pozisyona girmesini biliyor. 1 aydir maca cikmadi. Ilk macinda golunu atti, ikinci yari adama hic top getirmediler, Alanya macinda aynisi Mitroglou'ya yapildi.
 
Balotelli yi örnek alacaksan dünya kupasında yaptıklarını örnek al,beyinsizliğini değil. Devre arasında kulağı fena çekilmiş zaten belliydi oyundan düştü ikinci yarı.
 
Öncelikle pozisyona girmesi, takım oyununa katkısı çok iyi.

Ama öncelikle enseye bir tokat yemeli burasının Galatasaray olduğunu ve Kasımpaşa'ya benzemediğini öğrenmeli.

Sahada saçma sapan ben kralım havalarına, aptal kartlara gerek yok.
 
Diagne 'nin Türkiye kariyerindeki ilk maçını izlediysen bu yorumu yapmana hak veririm. Ama Diagne 'yi daha önce Kasımpaşa ile izlediysen disiplinsiz deme hakkımız yok

Biz bu adamın disiplinsiz olduğunu bilerek almadık mı ? yahu adam sarı kart cezalası olduğu gibi bir de üzerine rakibe tükürdüğü için toplam 5 maç ceza aldığı dönemde transfer ettik adamı,

Şimdi mi aklınıza geldi disiplinsiz olduğu ? Allah Allah Diagne disiplinsizmiş bak sen şu işe valla helal olsun çok inceyi görmüşsün reis nasıl bir önsezi bu tebrik ederim (!) hemen teknik ekibi de uyaralım Diagne 'nin disiplinsiz olduğunu sen ve Diagne hariç kimse bilmiyor sanırım hala, mesela ben sen söyleyince öğrendim bunu (!)

Cok salakca hareketini gordum renktas tek bu degil. Gol atinca bile sari kart yiyen bir oyuncudan bahsediyorum gol atip basina maymun maskesi gecirmek nedir ya gordugum en sacma gol sevinci.

Dua etsin bugunki macta hakem ikinci sariyi cikarmadi. Bir daha diyorum iyi bir golcu yetenegi bu ligin ust seviyesinde sadece disiplinsiz diyorum. Biz yetenegi icin aldik bunuda unutma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt