#90 Mbaye Diagne (ARŞİV) - Sayfa 30 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylor-Swift-Kick.gif
Gecmisin hatirina alintilama beni
 
Bir kere kirmizi kesinlikle degildi. Bizim 4 lu savunma hatti oldugu gibi pozisyon almisti. Trabzonlu sayisi azdi.

Ndiaye asil indirilirken gelecek vaadeden ataği, ki ceza sahasinin 2 metre onunde indirilmisti, trabzon savunmasi oturmamisti, net sariydi vermedi.

Ama elle gol atmaya calismasi bunun antremanda sadece vucudundaki degil, beynindeki kasların da çok ciddi çalısma ihtiyacı olduğunu gosterdi.
 
Ara ara sol tarafta yaptığı işler de gösterecektirki top tekniği de oldukça iyi ama bunda da Badou gibi mental problemler var o yüzden doğru kararları veremiyor dün hatrick yapması oldukça kolaydı, çok saçma bir sarı kart gördü ve kırmızıyı da haketti, kendisini kaybetme lüksümüz olmadığının farkına varmalı, deplasmanlarda kilidi açacak adam olabilir.
 
Deplasmanlarda cok daha fazla iş yapacağını dün gösterdi.
Çok net takip ettim 2 trabzonlu adama yapıştı dün. Nasıl korktularsa adamın dibinden ayrılmadılar.

Boş alan bulursa affetmez.
Ayrıca uzun zaman sonra bu kadar düzgün ve soğukkanlı bir penaltıcı görmedim. Tam köşeye vuruyo basit vuruş yapıyo.
 
Belhanda'nın 40 metreden attığı arkasından gelen topu çat diye indirip pozisyonu tamamlaması çok çok önemli. Ayrıca kafa toplarının hemen hepsine dokundu. Attı atamadı önemli değil. 2 değil 5 orta yaparsak 5 değil 10 orta yaparsak daha çok atacak.
 
Boş alanı kendi yaratacak rakip değil elle smaç yapıyor biri söylesin var diye bir sistem olduğunu

Galatasaray düşmanlarının.....
 
2-3 fark attigimiz maclarda yerine kostas girmeli. Hem kart görme ihtimali azalir, hem kostasin mac eksigi tamamlanir. Zira cagne olmadiginda kostas hazir olmali. Cagne kolay kolay sakatlanmaz belki, ama illa ki cezali duruma düser.
 
Muhtemelen hayatında ilk kez böyle bir taraftar karşısında oynadı. Anlamsız davranışlarında bu durumun da etkisi var.
İki şey net: 1-Adam her türlü gol atar. Oyunu bunun üzerine kurup, sürpriz golcülerle de desteklemek şart. 2-Mental anlamda vasat, terapi görmeli.
 
Diagne her turlu gol atabilecek potansiyele sahip. Onemli olan onu topla bulusturmak. Yan toplar ve duran toplar cok onemli bizim icin ama hala gel gorki on direge orta yapiyoruz.
 
Biraz tırpanlamak lazım bu elemanı çok faydalı olacak özellikleri var, golü arıyor bir kere adam bu çok önemli ilk yarı dakika başı fırsat buldu bu önemli özellik, Ama disiplinsiz ve dağınık hareketleri de var başımızı yakabilir dikkatli olması lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt