#90 Mbaye Diagne (ARŞİV) - Sayfa 31 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir maçla yorumlamak doğru değil ama faydalı olacak gibi duruyor faydanın yanında bol bol da küfür yiyecek bir oyun tarzı var.Kolay pozisyona girip kolay gol kaçırabiliyor ayrıca pres konusunda da pek iyi değil yine de ceza sahasın da etkili bir adam 1 kaçırıp bir atar günün sonun da hanesine gol ve goller ekleyebilir
 
Macin özetini yeni izleyebildim
Kaçırdıgi ilk gole icim ciz etti keske yazabilseymis oldukca basit bir golu kaçırmış. Atsa idi muhtemelen hattrick yapardi ama genel olarak begendim.
Atmaya başladıkça devami gelecek.
21 match 21 goal. Iste gercek kral
 
Maç içinde top tutup takımın ve topun rakip sahada kalmasını sağladığı 3-4 pozisyon var topla oynamayı seviyor ama fizik gücü yüksek olduğu içinde topu vermiyor bir kaç pozisyonda da oyunu sağa ve sola çok güzel açtı.

Bu maç tek sıkıntı taraftar baskısından dolayı biraz gergindi gereksiz sarı kart gördü Terim hocamız mutlaka uyaracaktır.
 
Ben diagnenin ilk maç heyecanı ve stresinden 2 gol daha atamadığını düşünüyorum ,yoksa o gogsuyle onune aldigi ve vurdugu , kafayla vurdugu toplardan birini gol yapardı.
Eminim ki 2 .maci olsaydi onlarin 2 side goldü ,olacak olacak az sabır


diagne nin kaçırdığı kafa gollerinde ilginç saç modelinin etkisi olabilir mi acaba?
 
Var sisteminin olduğu yerde topa elle dokunmasının sebebinin tamamı ile hırstan kaynaklandığını düşünüyorum. Aksini düşünmek istemiyorum açıkçası. Sadece gol atmasından ziyada, oyunu üstüne kurabileceğimiz bir forvet tipinde, 1-2 kare güzel oyun açtı. Takıma alıştıkça goller de gelecektir. Ancak dün Kostas girebilirdi yerine 70-75 civarı.
 
Bir kere kirmizi kesinlikle degildi. Bizim 4 lu savunma hatti oldugu gibi pozisyon almisti. Trabzonlu sayisi azdi.

Ndiaye asil indirilirken gelecek vaadeden ataği, ki ceza sahasinin 2 metre onunde indirilmisti, trabzon savunmasi oturmamisti, net sariydi vermedi.

Ama elle gol atmaya calismasi bunun antremanda sadece vucudundaki degil, beynindeki kasların da çok ciddi çalısma ihtiyacı olduğunu gosterdi.
bende onu anlamıyorum. ndiayeye yapılan %100 sarı ama ona sarı çıkarmayan hakem diagneyemi çıkartıcak.
 
dün 2.sarı olayı fazla ucuz olurdu.kırmızı kartlık hareketi olmadı dün.diger maçlarda yapılan şerefsizliklere bakarsak...alakası bile yok.basaksehir macında gecen sezon 2.golden önce fernandoya yapılan hareketi,yine trabzon maçında fernandoya yapılan hareketi konusun giidn
 
ilk maçın vermiş olduğu hırsla saçmaladı biraz ama iş yapacak kesinlikle,bide sadece gol atınca değerlendirme yapmak yanlış orda olması savunmanın dengesini bozması,tedirgin etmesi bile yetiyor belhanda bile o boşlukları değerlendirdi,form yakalarsa emre akbaba aynı şekilde skor üretir..
 
10279068-728xauto.jpg
 
Ara ara sol tarafta yaptığı işler de gösterecektirki top tekniği de oldukça iyi ama bunda da Badou gibi mental problemler var o yüzden doğru kararları veremiyor dün hatrick yapması oldukça kolaydı, çok saçma bir sarı kart gördü ve kırmızıyı da haketti, kendisini kaybetme lüksümüz olmadığının farkına varmalı, deplasmanlarda kilidi açacak adam olabilir.
Bu herif bahçe kapısını bile açamaz, ne deplasmanı ne kiliti Şerafettincim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt