#90 Mbaye Diagne (ARŞİV) - Sayfa 281 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı biz bu hale getirdik açık konuşmak gerek. Tamam kafaca zaten sağlam birisi değil ama adama neredeyse geldiği dönemden beri hakaretler ediliyor. Bu hakaretleri rakipler yapsa adam hırs yapar ama kendi taraftarı yapınca adam da iyice ters tepiyor. Geçmişte Yasin, Sinan Gümüş, Umut, Engin, Riera, Sabri gibi kimisi saçma sapan kimisi iyi oyuncularda neyi gördük? Oyuncuya destek verirsen o katkıyı alırsın. Oyuncuya köstek olursan ise hiçbir katkı alamazsın. Diagneye hep köstek olundu ve özellikle sosyal medyada adam linç edildi. E kafaca sağlam birisi de olmayınca bu durum kaçınılmaz bir hal aldı. 30 gol atmış gol kralını eğer destekliyor olsak hala mutlu mesut devam ediyor olsa şu anda şok paralara satabilirdik.

Donk'u da bu şekilde kaybetmek üzereydik ki Allah'tan Fatih hoca tuttu elinden. Şimdilerde Donk'u sevmeyen var mı? Sahadaki ruhumuz resmen. Ama ilk 11 ama yedek olarak bize çok katkısı olabilecek Dzemaili, Culio, Misimovic, Musa Çağıran gibi oyuncuları hep yok yere kaybettik.
 
Bu sene yarardan çok zararı olacak. Adamı yaz transfer döneminde taraftar çok yıprattı. Böyle IQ su düşük , donanımsız futbolcuların psikolojisini bozmamak lazım.

Elde kalır muhtemelen. Süre alamıyorum diye arıza çıkartma potansiyeli var.

Umarım satılır da , rahat bir nefes alırız.
 
DUulXw-XkAIX4Ft.jpg
 
Feghouli yine konya macinda olmayacak.

Golcu zaten yok takimda.

Belhanda yillik gol istihkakinin %30 unu zaten akhisar macinda doldurdu

Babel halen kicini kaldiramiyor.

Rakip de sıkıcı futbol ustadı yarım sıfır aykut!!

Allah sonumuzu hayretsin!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt