#90 Mbaye Diagne (ARŞİV) - Sayfa 320 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigim gibi shakiri veya onun tipinde bir oyuncu bulursak gidebilir. Takimin agasi gibi davranan kisi Babel. Herif pas atmiyor. Golu kendisi atip kahraman olacak. Feghouli bobrek tasi dusurdu kendine gelemedi formsuz ne yazikki.

Bana kalirsa her 2 kanada defansin arkasina kosacak adam lazim. Boylece Falcao markajdan cikabilecek. Yoksa isimiz zor

shakiri onyekuru kanatlari bize can verir.
Shakiriyi alabilirmiyiz peki yada bize gelir mi?
 
Oyuncuya bagli tabi de ornek verdim. Gecen 4 gun once mutsuzum diyordu. Acaba alabilir miyiz diye dusundum kiralik. Liverpool dogru durust oynatmiyor. Gelmesede defans arkasina kosu yapan adam lazim. Valla gina geldi ayagina top bekleyenlerden
Ben Onyenin yerine Babeli hic istemedim gecen sene Feg ve Onye bir birini tamamliyordu biri hizli digeri akli ile oynayan kanatti sindi iki yavas kanatla olmuyor bi kanatta hizli oyuncu olmasi sart bazen 2 hizli kanat oounca bu seferde zeka sorunu cikiyor Gary ve Onyekuru basarili olamamisti mesela ne zaman Gary gitti Feg gecti kanada ikiside costu Bence Babelin yerine hizli bi adam Lazim insallah buluruz
 
adama top atmadilar. tabi ekstra gayret göstermedi ama forvet oynayan birinin hayattan bezmesi normal. hatta bizim gibi arkada top cevirmekten baska bir sey yapmayan takimlarin herhangi bi forvete para vermesi akil isi degil.
 
Insan laf atmadan bari attigi gole bakar. Görenden 3 kisi gecip 20 metreden cakti sanacak. Adam 5 metreden nerdeyse bos kaleye ayagina gelen pasin icine tutarak gol atmis iste.

Sonuçta gol değil mi isterse çizgide tamamlasın sanki illa uzaktan atmak zorunda mı bizim takımda 2 metreye pas atmayan dolu oyuncu varken golü beğenmemek de farklı bir şeymiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt