#92 Steven Nzonzi - Sayfa 67 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#92 Steven Nzonzi


Donk gibi birini kadro dışından alıp yararlanmak ne güzel ise Nzonzi gibi birini kadro dışı bırakıp yararlanamamak da ayrı bir olay.Kadro dışı kaldığı olayı bilmiyorum yani yazılıp çiziliyor ama ne kadar doğru ama bir günlük olay olmadığı kesin süreci iyi yönetememişler ki bu adamlar birbirini odaya kapatıp kavga eden adamlardan aynı anda verim almış adamlar.
 
Adamın gideceği takımı göreceğiz, mevcut takımımızdan gideceği takıma bir tane oyuncu yollayabilir miyiz acaba başka belki yine Seri onun dışında?? Kalite nedir, nasıl kullanılmalı bu soru kritik bu noktada mesela konforu ve güvenliği ön plana almış bir araçtan hız limitlerini zorlamasını beklerseniz o araç sizin için yetersizdir çünkü beklentiniz doğrultusunda hareket etmemişsinizdir ama bu aracı kötü yapmaz sizin tercihinizi kötü yapar, durum bundan ibaret.
 
iyidir güzeldir de o zaman sanada sorarlar Romadan neden yollandı diye?....hızlı kanatlar desen var...golcü desen var....çünkü istemediler disiplin ve oynadığın yavaş futbol yüzünden....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 
Üst Alt