#92 Steven Nzonzi - Sayfa 68 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#92 Steven Nzonzi


Fatih Terim: Nzonzi'nin mevcut durumu devam ediyor. Haberlere göre 'özür dileyeceğim' falan denmiş, ben özür bekleyen bir insan değilim, arkadaşlarından dilemesi kafi zaten, orada değişiklik yok.


Geri mi dönüyor Adamim ;)
 
images

Öp elimizi.
 
Nzonzi gibi bir adamın, seneye yine bedava gibi bir fiyatla kiralama opsiyonu da varken, tercih yanlışları vs ile pisi pisine kaybedilmiş olmasından dolayı çok üzgünüm. Bu sözleri kendisinin söylediğinden emin değiliz ama başka biri senaryo uydurduysa da muazzam uydurmuş doğrusu; daha iyi özetlenemezdi :hat: :tbr::tbr::tbr:

Ezbere, CV sine bakarak söylemiyorum. (Bir saçmalık zirvesi olarak gördüğüm) oynatılmadığı BŞ maçına kadar, izlediğim bütün maçlarda varlığıyla içimi ferahlatan tek futbolcuydu. 'Hımbıl' kanat oyuncuları, 'boş' santrfor mevkii ve güya takımın en ofansif orta saha oyuncusu rolündeki 'soytarı' ile daha nasıl bir performans bekleniyordu acaba?!..

Buradaki çoğu kişi; ''Aman Hocaya laf ettirmeyelim'' kaygısıyla hareket ediyor. FT' i ben de seviyorum, isterim ki en büyük başarıları yine onunla yaşayalım ama olmuyor, bundan sonra da olacak gibi görünmüyor maalesef...
 
Unutmadan ekleyeyim, ''Bu beklerle olmaz'' diye başlık açan kişiyim, stoperlerden Marcao tam bir hayal kırıklığı olarak başladı sezona. Yani takımın elle tutulur hiçbir yanı yoktu. Ve sevgili Hocamız, en büyük kabahatli olarak Nzonzi' yi seçti!:poop::mad:...O BŞ maçından (Takımdan manen koptuktan) sonraki performansı ayrıca değerlendirilmesi gereken mevzudur...
 
Üst Alt