#97 Emre Mor - Sayfa 40 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Feghouli´nin bukadar zayif oldugu bir macta, ucuz bir sekilde atilmasi kötü oldu. Bu mac Fegh yerine 70´den sonra oyuna girse fark yaratirdi.
 
Bizim takımda dribling yapabilecek çalımlarla rakibi eksiltebilecek 2 oyuncumuz var sadece Emre Mor ve Lemina

Biz bu 2 adamı kazanabilir ve takıma dahil edersek gerçekten şu anda yaşadığımız sıkıntıların çoğunu yaşamayız

topsuz oyunda hiç yok. hareket dahi etmiyor. ne hücumda ne de savunmada ilgilenmiyor oyunla. ilk hafta denizli'den yediğimiz ilk golün müsebbibiydi.

bunları biraz yapsa çok kritik bir rolü üstlenir ama o eksiklerini kapatabileceği izlenimi vermiyor bana.

o kadar yeni isme rağmen emre'ye kalmış olmamız da kadroyu kurarken hata yaptığımızın net bir göstergesi gibi.
 
Emre'yi mecbur almalıyız. Yerli olarak Emre'ye ihtiyacımız var. Fiyatı da ödenilebilir bir rakam. Seri ve Nzonzi tekrar kiralanabilir ama gerek fiyat gerek yaş olarak olmayacak iş. Lemina'yı da alamayız ama takımı sevdirirsek tekrar kiralanıp belki 2021'de alabiliriz.

İlk seçenek Emre olmalı. Mert Müldür, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu gibi gelecek vadeden yerlileri kaçırdık maalesef. Bari Emre'yi kazanalım. Selim Bunağının dediği gibi seneye sahada 6-7 yabancı olması yüksek ihtimal.
 
Emre’yi kendine gelene kadar, rakip bekler çok yorulduktan sonra dakika 60-70 gibi oyuna almak lazım.

Uzun süreçte ben Emre’den çok umutluyum. Ciddi eksikleri var ama oyuna hareket getiren, rakip defansın dengesini bozan bir adam. Böyle adamları severim.
 
Yani elimizde efektik oynayacak topu hizlica ileri taşıyacak adam geçebilecek tek adam. Sürekli oynamalı ilk fırsatta medya ve taraftarlarımız tarafından doğranmamali. Kaldi ki çocuk izlediğim maçlarda gayet güzel oynadı. Defans yapmaz denen adam defansda boğuşurken salak sacma kırmızı gördü.
 
Üst Alt