# Abdul Kader Keita | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Abdul Kader Keita


Keita'dan geri dönüş sinyali

25 Mayıs 2011 Çarşamba 11:52

Sarı-Kırmızılılar’a haber yollayıp yeniden ‘geri dönüş için yeşil ışık yaktığı’ da bildirildi.



Keita, milli takımdan arkadaşı Drogba’ya eski takımı hakkında bilgi verdi, “Galatasaray, Türkiye’nin tartışmasız en büyük kulübü. Muhteşem bir taraftarı var. Eğer Chelsea’den ayrılacaksan hiç düşünmeden Cimbom’a transfer olabilirsin” dedi.



Galatasaray’ın dünyaca ünlü Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba’yı transfer edebilmek için girişimde bulunması, eski yıldız oyuncusu Abdül Kader Keita’yı da heyecanlandırdı.



Geçen sezon başı sürpriz bir kararla Katar’ın Al Saad takımına 8 milyon Euro’ya satılan ve takımdan ayrılması Sarı-Kırmızılılar’ı çok üzen Keita’nın vatandaşı Drogba’nın kendisine Galatasaray’ı ve İstanbul’u sorması üzerine “Hiç düşünmeden gidebilirsin” dediği öğrenildi. Keita’nın Drogba’ya, “Galatasaray, Türkiye’nin tartışmasız en büyük takımı. Muhteşem bir taraftarı var. Eğer Chelsea’den ayrılacaksan hiç düşünmeden Cimbom’a git” diye referans verdiği belirtildi.



HTSPOR / Erhan TELLİ
 
Cevap: # Abdul Kader Keita



Aynı haberin devamı.



‘İSTESİNLER BEN DE GELEYİM’

Fildişi Sahili Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Drogba’yı Galatasaray’ın teklifi karşısında bu sözlerle teşvik eden Keita’nın, menajeri aracılığıyla da Sarı-Kırmızılılar’a haber yollayıp yeniden ‘geri dönüş için yeşil ışık yaktığı’ da bildirildi. Cimbom’da geçirdiği bir sezon boyunca oldukça güzel anılara sahip olduğunu ve yeni stadı da çok merak ettiğini söyleyen Keita’nın, menajeri aracığılıyla “Forma giydiğim dönemde, taraftarlarla aramda çok güzel bir bağ oluşmuştu. Beni yeniden isterlerse, neden olmasın. Tekrar Avrupa’da forma giymeyi çok isterim” diyerek geri dönüşe olumlu baktığı da öğrenildi. Keita hakkında kararı ise Fatih Terim verecek.



HTSPOR / Erhan TELLİ
 
Cevap: # Abdul Kader Keita



bi kaç gün önce facede Türk Telekom Arena paylaştı bu haberi..kaynakta HTSPOR / Erhan TELLİ ..keita gelsin drogba gelmese de olur :D
 
Cevap: # Abdul Kader Keita



abdul kader keitaaaaaaa tezahüratini özledim, keita'nin gollerden sonra yaptigi taklalari özledim, o topu aliü 60-70 metre depar atip önüne geleni calimlamasini özledim.



allahini seven sevdalilari yeniden kavustursun birbirine :sad007:
 
Üst Alt