Abdullah Avcı: "Maçın bitmesini istemedim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdullah Avcı: "Maçın bitmesini istemedim"


abdullah-avci-34555.jpg

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Galatasaray'ı 4-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:


"Oyunla ilgili konuşalaım. Galatasaray'ın hoca değişikliğinden sonra bazen 3'lü bazen 4'lü savunma anlayışı oldu. Bazen gizli 3'lü, ben ona 3.5 diyorum vardı. Özellikle 3'lü savunmaya ve 4'lü savunmaya karşı planlar yaparken, baskıyla başladık maça. 3.5 gibi başladılar. Önde baskıyı sağlıklı yaptık.

Galatasaray takımı özellikle sırtını rakibe en yakın kuran, tek hatta kalan ve savunmasında önemli boşluklar veren bir takım. Kenara ataklar çalıştık. Kenardan ve ortadan çok gol yiyen takımdı. Goller ve organizasyonlar hep kenardan ve ortalarla geldi.

Galatasaray 3 senedir ilk defa şut atamamış. Doğru tepkiler verdik, merkezi iyi kapattık. Maç çok keyfi verdi, maçın bitmesini istemedim. Cesaretimiz gücümüzü ve sıcak teması gösterdik. Normalde az faul yapan bir takımız, doğru yerleşim yaptığımız için. Bugün önde basarak rakipten daha fazla faul yaptık. Harika bir skor oldu 4-0 ama oyun kalitesinin yüksek olması beni çok mutlu etti. Yarışın içinde olmak istiyoruz. Önemli emek veriyor takım. Ligin boyu kısalmaya başladı. Ne kadar yarışın içinde olursak, gelişimimiz için o kadar önemli. Önemli gelişim gösteriyoruz. Takımı tebrik ediyorum. Rakibe başarılar diliyorum.

Planda olmayan puanlar kaybediyorsunuz. Detaylarla kazanıp kaybediyorsunuz. Bu saaten sonra oyunculara fiziksel bir şey veremeyiz. Zihinsel olarak oyuncuların odaklanması biraz daha farklı olmalı. Zihinsel doğru hazırlanırsak, istediklerimizi alabiliriz.

Öne doğru en fazla sprint atan oyuncu oldu Adebayor. Maç öncesi kenar oyuncularımızdan ve Adebayor'dan bunu istemiştik. Adebayor'un bu disipline sadık kalması çok önemli. Birebir toplantı da yapıyoruz kendisiyle. Çok önemli kulüplerde oynadı, oradaki idman metotları üzerine konuşuyoruz. Tekrar var olma mücadelesi veriyor. Emre'yi de unutmamak lazım, ikisinin adaptasyonu çok önemli. Adebayor, kuvvet açısından biraz geride olduğunu biliyor. Her gün bir adım daha üzerine koyuyor. Ailenin önemli paraaçsı oldu.

2 senedir Avrupa'da olmak önemli. Yanlış bilmiyorsam, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan başka 3 sene üst üste Avrupa kupalarına başka bir takım katılmadı. 1 sene önce burada Gazaiantep Büyükşehir Blediyespor-İstanbul Büyükşehr Blediyespor yazıyordu, geçen sene Shakhtar Donetsk yazıyordu. Umarım mücadelemizin karşılığını alırız, bu yarışın içinde sonuna kadar olmak istiyoruz"

ajansspor
 
ittir git adam kıtlığında embesiller hoca gözüküyor..dedikleri tamamen palavra..feneve gram baskı yapmaz yatış yaparsin sistemin adam sinifina soktugu sifatini sevdigim aposu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Galatasaraydan iyi adamlar çıkıyor da sabir lazım bunlara,
Inanmak lazim.
Sen td üne destek çıktığında futbolcu gözünde td un bir ağırlığı oluyor. Söz dinleyip çalışılıyor akabinde başarı kacinilmaz oluyor tabi.
2 ayda bir td değişir olduk. Eminim kimse de bu td lere destek çıkmamıştır yönetimden.
Yönetimin yegane amacı taraftari yalamak görev süresini uzatmak, paraları cukkalamak.
Böyle başarı falan gelmez.
Henüz potadayken jor ile önümüzdeki sene düşünmüyoruz açıklaması yapıldı bu kulüpte.
Gel de söz geçir bundan sonra oyunculara.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tudorda karabükte şov yapıyodu bize karşı bize geldi bişi yapabildimi abdullah avcı gelse yine aynısı olacak iki üç maç sonra istifaya davet edilecek. taraftarda bu zihniyet değişmediği sürece bizden bir bk olmaz
 
Nedense analiz yaptığı büyük maçlar sadece bize denk geliyor.

O kadar büyük bir kulübüz ki;

2 senedir 5.6.sırada olmamıza rağmen başta trabzon,fener,bjk ve Başakşehir bizim maça hayvan gibi konsantre oluyor.

DEFOL dursun!
 
Koşarak kontra kovalamak dışında ne biliyorsun ki?
Al bakalım senede 4 m alan oyuncuları eline,set hücumları oynat bakalım da görelim havanı..
Gördük milli takımda ne oynatabileceğini.
Boş yapma bu cimbomu herkes yeniyor zaten..
 
Bu adam iyi bir teknik direktör degil.

IBB de ne güzel kafasi rahatti, arkasinda taraftar baskisi yok basari beklentisi yok. Zaten toplasan 100 kisilik camia bile degiller. Besiktas'a gider gitmez islerin öyle iki üc fiyakali teknik taktik lafla yürümedigini anlamistir.

Mesela bence bizim begenmedigmiz Hamza nin bile hayli gerisinde bir TD bu herif.
 
Uzun vadede de imkansız. Ne kadar para o kadar köfte.

Uzun dönemde bile başarı için her dönem yine en aşağı 15-20 mio harcaman lazım.

Avrupa için bu dediklerim. Gerçi Terim dışında gelen biri her dönem 15-20 mio harcasa bile Türkiye'de başarılı olamaz :D

Belli olmaz ya rakipler de tırt yani. Ligi ne ezecek bir kadro ne de çok iyi bir td var rakip olarak. Bakalım artık kısa vadede başarı imkansız 1 2 sene fb başak sampiyonlugu izleyeceğiz
 
Üst Alt