Abdullah Avcı: "Mağlup olmadık, puan puandır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdullah Avcı: "Mağlup olmadık, puan puandır"


1544898699597.png

Abdullah Avcı: "Galatasaray takımı şiddetli baskı yapabiliyor. Bugün Mert'in ayağına top 37 kere değdi ve o baskıyı nasıl kıracağımızı gösterdik. Saha dağılımımızı iyi yaptık. Fırsatları yakaladık, daha fazla da yakalayabilirdik. Sonuç böyle oldu."

Avcı: "Rakipten fazla koştuk, rakipten fazla ceza sahasına girdik, rakipten daha fazla pozisyona girdik. Sonucu alamadık. Ciddi rakiplerimizden biriyle 8 puanlık farkımız duruyor."

Avcı: "Bu ligde puan puandır her zaman. Son şampiyonla oynadık. Mağlup olmalar zihinsel yıpratmalar yaratır. Puan puandır, yolumuza devam ediyoruz."
 
"Galatasaray takımı siddetli baskı yapabiliyor"

Basaksehir cok net bugün bizden cekinerek oynadı. Psikolojik olarak bize sampiyonluk kaybetmeleri cekince yaratmıs. Ikinci yarı o sampiyonluk haftalarının stresiyle sanırım bu başağı geceriz biz.
 
Vasatseverler tarafından sisirilen büyük balon. Hafta içi yüksek eforlu maçtan çıkmış eksik ve yorgun rakibini kendi evinde yenemediği gibi, oyun içerisinde ikinci yarının belli bölümleri haricinde dominant oyun sergiletemedi, üstelik yedeklerinden Elia ve Adebayor girerken rakibinin gidişat değiştirecek tek oyuncusu yoktu kulübesinde. Bu vasat adamın Galatasaray teknik direktörü olması hayalini kuranlara kendi küçük dünyalarında mutluluklar dilerim.
 
İçimizden çok insandan bile şüphe duyarken dışarıdan birilerinin Galatasaray'a saygı duyduğunu görmek güzel. İnşallah içimizdekiler de Avcı kadar korku/saygı duyar da ikinci yarıda daha adına yaraşır bir Galatasaray izleyebiliriz.
 
Başakşehir takımını ne zaman izlesem forumda bu takımın ve teknik direktörünün neden göklere çıkarılırcasına övüldüğünü anlamıyorum. Adamların en büyük numarası özellikle Emre ile topu kanatlara şişirmek. Toplasan 15 dakika futbol oynadılar.
 
Üst Alt