Abdurehim Heyit İşkence İle Şehid Edildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdurehim Heyit İşkence İle Şehid Edildi!


Dy6KoX7WwAAAKAf.jpg


Dedim ölüm vardır, dedi yolumda
Dedim ya bilezik? Dedi kolumda
Dedim korkar mısın? O dedi yok-yok
Dedim niçin korkmazsın? Dedi Tanrım var,
Dedim ya başka? Dedi halkım var,
 


orası için artık çok geç kalındı, çin nüfusu uygurlardan fazla sincanda. gelecek 10 yıl içinde o topraklar tamamen çinlileşmiş olacak. Türk hükümeti olanları izleyerek mazlumun ve müslümanların koruyucusu olamaz. Zaten kendini bu şekilde piyasaya sunması bile komik. twitterdan trumpın ekonomisini alt üst ettiği ülkeyi kim ciddiye alacak, 2.5 trilyon dolar bütçesi olan çin mi?
 
Doğu Türkistan konusunda araştırmalar yapmış biri olarak şunu belirtmek lazım ki orada yıllardır planlı psikolojik ve fiziki işkenceler var. asimilasyon had safha da. Urumçi'de ki ciddi petrol ve doğal gaz rezervleri, maden yatakları bu zulmün başlıca sebeplerindendir. Bu adamın da Doğu Türkistan'da önemi büyüktü ve bir semboldü. Şehadeti kutlu olsun Allah'tan rahmet dilerim.

 
Son düzenleme:
Hollandada kalan bir Uygurlu arkadas ile tanistim. Biraz sohbet etme firsatimiz oldu.. Anlattiklari tuyler urperticiydi.. Çin polisleri rastgele bir saatte evlere baskin yapip yasak dokuman ariyormus. Burada yasak olarak kastettikleride mesela Yuce Kitabimiz Kuran. Kuran okumak istediklerinde Kitabi telefon veya tabletlerine kaydediyorlarmis ve okuduktan sonra hemen siliyorlarmis.. Kâğıt uzerine basılmış Kuranlarida duvar içine yerlestiriyorlarmis.. Ne aci verici..
 
Üst Alt