Abdurrahim Albayrak - Sayfa 101 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Valla uzun zamandır izlemiyorum. En son izlediğimde CB ve taksiciler bir arada Uber'İn siyonist oyunu olduğunu söyleyip o iş bitti bu topraklarda uber barınamaz diyorlardı. Bazı uber sürücülerini de öldüresiye dövmüşlerdi.
Ben taksicilerin hepsi çok düzgün bir beyanatim olmadı
Lakin Uber in legal hale getirmek için güzel bir çalışma var
Taksiciler işini düzgün yapıp tezgaha gelmemeli
Yarin uberci nin biride aynı davranışlarda bulunur bulunacak bu ülkenin kronik sorunu kültürel sosyal ve eğitim seviyesi ile alakalı

Galatasaray Düşmanlarının .........
 
"TÜRKİYE'YE ZIMBA GİBİ DÖNECEĞİZ"
Abdurrahim Albayrak da iyi bir takıma sahip olduklarını hatırlatarak "Bu takım şampiyon olmuş bir takım. Geçen sene Fatih Hoca'nın idmanını yememiş takımdı. Donk gibi oyuncuları takıma yine kazandırdı. Cumartesi sabah 11'de kampa gidiyoruz. Hoca çok daha güzel şeyler çıkartacak. Florya'da yapılan idmanlarda futbolcuların gözünden görüyorum. Bu takım hocanın idmanını, kondisyonunu yemedi. Biz iki haftalık kamptan Türkiye'ye zımba gibi döneceğiz." dedi.


Biraz da gülelim :ROFLMAO:
(dönemedi)
 
Bu herife tapıyorken adam işini iyi yapıyordu floryadan çıkmıyordu.Adama 6-7 ayda bişeyler oldu nerde düğün kına gecesi nişan var orda futbolla alakası kalmadı.Organizatörlük filan yapacak sanırım.
Yooo her zaman ayniydi. Sadece takim basarili oldugu icin yaptiklari goze batmiyordu ve kerameti bu kamillerde saniyordunuz. Biz ise bunlari elestirdigimiz icin kufur yiyorduk.
 
Yooo her zaman ayniydi. Sadece takim basarili oldugu icin yaptiklari goze batmiyordu ve kerameti bu kamillerde saniyordunuz. Biz ise bunlari elestirdigimiz icin kufur yiyorduk.
Takımla ilgilenmesi bence çok önemli oyuncularla kurduğu ikili ilişkiler takımın moralini ve odaklanmasını artırıyor.En amatör takımdan en profesyonel takıma her oyuncu böyle yönetici modeli ister.Ama bu sene hiçbir şey yapmadı.
 
Sagol hersey icin.

- Sampiyonlar liginden elendik sayende
- Ligde havlu attık sayende

Bravo sampiyon olan takımın ancak böyle ağzına sıcılır.
 
a27536796ac751e418a3f243f2a48a32.jpg

Ya sen ne tür yalaka ne tür rezil bir herifsin


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bizde seni Galatasaraya aşık bilirdik vay be ulan cebimde beş kuruş param yok senin sezonda 2 3 maç bayilmani her mac yasiyorum Dısarda mac izliyorum ya beni birgün öldürecekler yada ben birini bir gün vuracağım Allahtan adamlar bana deli diyip ses cikarmiyor.
 
Üst Alt