Abdurrahim Albayrak - Sayfa 130 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Kadroya bir de 6 numara almanızı rica edeciğim.
artworks-000130801811-b57fth-t500x500.jpg
 
Lig basliyor lig! Yillik 5+ milyon euro teklif ettin adami hangi sebep olursa olsun getiremiyorsan bu isi uzatmanin kime faydasi var? En gec bir hafta icin pazarlik masasindan kalkacaksin. Yillik 5 milyon euro verecek gücün varsa falcao kadar ismi olmayan ama belki en az onun kadar faydali olacak oyuncuyu cok rahat getirebilirdiniz. Falcao yan cizar Monaco ile anlasirsa ne yapacaksin? Alternatif oyuncu ile görüsmeler olduna bile inanmiyorum. Haydi gölcüyü gectim 6 Numara ne oldu? Bunu sanki tamamen unuttular. Birde bir kac oyuncu gidip gelecek diyordu? 31 gol atmis diagne icin bile bir külüb bulamadiniz, bu nasil bir vurdum duymazlik beceriksizlik?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Buna (ben dahil) kiziyoruz ediyoruz da asil suc bu herifi ikinci baskan yapmasi yetmiyormus gibi bir de transferlerden sorumlu yönetici yapan adamda aslinda.

Gecen seneden hic ders cikarmamislar. "Arkadaslar sakin olun iki tane forvet alacagiz" deyip koskoca Galatasarayi sezona forvetsiz baslatan adamdan bahsediyoruz sonucta. Güya Diagne icin de 8 tane teklif vardi. Yav he he.
 
Bir de yillardir Apo nun bir gün baskan olmasini isteyenler var.

Aman ha Allah korusun. Dursun'un batirmak icin cok ugrastigi kulübü en sonunda bu batirir.
 
Senin gibi beceriksiz, konuşmasını bilmeyen, işbilmez adamlar zengin oluyor ya diyecek hiçbirşey yok. Umarım en kısa sürede defolup gidersin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt