Abdurrahim Albayrak - Sayfa 131 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray markasını yerle bir eden yönetici. Bakın istediği kadar başarılı olsun ancak TRANSFER BU ADAMIN İŞİ DEĞİL, bu zamana kadar Türkiye içinden yaptığı her transferi ederinden pahalıya yaptı.

Diagne
Amrabat
Akbaba ilk aklıma gelenler.

Ya arkadaş senin derdin ne, getiremeyeceksen hangi mantıkla gidiyorsun Monaco'ya, senin işinse almadan dönme, senin işin değilse gitme. Senin ve yönetimdeki senin zihniyetindeki insanlar yüzünden koca çınar rezil oluyor; bugün mü aklınıza geldi ffp?

Çok basit, FALCAO İLE İLGİLENMİYORUZ, BİZE PAHALI GELİYOR. de Diagne ile devam edeceğiz de bir orta saha kirala, Yunus'u sat yolumuza devam edelim, sürekli alt şişhane modunda başlıyoruz sezona.

İsterse Falcao ile Bakayokoyu beraber getirsinler benim yönetime transfer konusunda zerre güvenim yok artık, ne plandan ne planlamadan haberdarlar.
 
Transfer işini bu adamın yapması zaten başlı başına skandal. Ulan git anlaş, getir Didier Drogba'yı sportif direktör olarak. Transfer görüşmelerine Drogba'yı gönder. Sağlayacağımız prestiji düşünebiliyor musunuz? Abdürrahim'in gitmesi var bir de Drogba'nın gitmesi var.

2799710.jpg


İki gün sonra aha şöyle çıkacak karşımıza. Diyeceği laflar da belli.

"Argadaşlar çok uzcunum. Uç cundur uyku uyumadum inanun diyrum zabahlara gadar uğraştuk didinduk ama bu tiransfer işlerinde her an bir supriz çikabiliyor. monako kulübüne, falkoo ya teşeççur ediyrum. soyleyeceklerum bugadar.daha fazla soru sormayun uyumadum uykusuzum uzcunum"
 
Üst Alt