Abdurrahim Albayrak: "Arda Turan'ı kim istemez?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdurrahim Albayrak: "Arda Turan'ı kim istemez?"


albayrak-1.jpg


Eski yöneticimiz Abdurrahim Albayrak, beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın durumunu iyi gördüğünü belirten Albayrak, takımda dostluk ortamının yeniden kazanıldığını da belirtti. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN DURUMUNU FEVKALADE İYİ GÖRÜYORUM"
Galatasaray'ın durumunu fevkalade iyi gördüğümü ifade etmek istiyorum. Bütün maçları izliyorum. Taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir Galatasaray var. İnşallah böyle devam eder çünkü böyle olduğu zaman tribünler de doluyor, insanlar televizyonda maç da izleyebiliyor.

Tudor kafamdaki dört hocadan biri olarak söylemiştim. Tudor'un hırsını çok beğenmiştim. Hırsını ve azmini hep kendime benzetmiştim. Geçen sene inişli-çıkışlı bir performans olmuştu ama bu sene takımı çok iyi çalıştırdığını düşünüyorum. Takımdaki dostluk ortamının yeniden kazanıldığını düşünüyorum.

Lig uzun bir maraton daha 8 maç oynadık. Ne zaman, ne olacağı hiç belli olmuyor. Çok favori gördüğümüz maçları bakıyoruz rakipler kazanıyor. Onun için ayağımızı yere sağlam basmamız lazım, havalara girmememiz lazım.

"ARDA TURAN'I TAKIMDA KİM GÖRMEK İSTEMEZ?"
Arda Turan'ı kim takımında görmek istemez bana onu bir sorar mısınız. Arda'yı altyapıya alan benim. Arda gibi bir futbolcuyu Barcelona alıyor da Galatasaray almaz mı? Arda hem Galatasaraylıdır hem de çok iyi bir futbolcudur. Onun değerini Galatasaray'lılar bilsin.

Abdurrahim Albayrak, başkanlık hayali ile ilgili gelen soruya ise "Şu anda Galatasaray çok iyi gidiyor. Onunla ilgili bir şey söylemem çok yersiz olur. Bana şu anda Galatasaray'a elimden ne gelirse o yardımı yapmam yakışır" cevabını verdi.
 
Arda'nın nasıl bir gücü varsa her şeyi deniyor.Yok Galatasaray olmazsa şikecilere gider haberi,yok Arda patlama yapacak haberi,tüm kozlarını kullanıyor adam.
Yok biz istemiyoruz.
 
Aponun az buçuk seven taraftar kitlesi vardı.Antipatik açıklamaları ile onu da kaybetmek üzere saçmalamayı acilen bırakmalı.İşine baksın.
 
Üst Alt