Abdurrahim Albayrak: “Belhanda için şok yaşıyorum” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdurrahim Albayrak: “Belhanda için şok yaşıyorum”


IMG_2036.jpg


Abdurrahim Albayrak: "Ciddi loca sattık. Bizi bu günlerde maddi ve manevi destekleyen can dostlarımıza teşekkür ediyorum."

Abdurrahim Albayrak: "Belhanda için şok yaşıyorum. Sahamızda ve 3-0 öndeyken kırmızı kart görmesi... Çok enteresan, Antalyasporlu yabancı oyuncular içeriye girerken 'Nasıl olur da bu durumda bir oyuncu kırmızı görür' diye hayret etmiş. Kendisi de üzülecektir."

Abdurrahim Albayrak: "En büyük transferlerimiz Donk olsun, Selçuk olsun, birçok oyuncuyu kazandık. Sol bekte de size söylemiştim hoca son günde bombayı patlatır diye. Ne kadar isabetli bir tercih yaptığımızı herkes görüyor."

Abdurrahim Albayrak: "Geçen bir oyuncu bana, "Televizyonda niye 4 aydır para alamıyorlar" diyorsunuz dedi. Ben de "Alamıyorsunuz" dedim. "Hayır, 7 aydır alamıyoruz" dedi. Kolay değil arkadaşlar, zor bir dönemeçten geçiyoruz."


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Son cümleyi ille de söylemesine gerek yok. Bu kadar açık konuşmak medyaya koz vermekten başka bir şey değil


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
7 ay?

Bu adamlara ücretler 10 ay ödenmiyor mu?

Yahu hesap kitap belli, bakarsın kimin ne alacağı var bellidir.

Biraz profesyonel olun menemencilere benzettiniz iyice kulübü.
 
"Kazandık herkes elinden geleni yaptı taraftara ve tüm teknik ekibe teşekkürler" de geç işte kardeşim. ne dillendiriyorsun yedi ay on ay yirmi ay diyerek. zaten adamlar ısmarlama haberleri sunuyorlar önümüze durmadan
 
1234567546756 yaşına geldin hala cümle kurup bişeyleri düzgün ifade edemiyor yav sus bari. Bu adamın Galatasaray yöneticisi olarak konuşmasından ben utanıyorum. Zaten ne futboldan ne futbolcudan bi poğdan anladığı da yok.
 
Üst Alt