Abdurrahim Albayrak CNN TÜRK'te Açıklamalarda Bulundu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Abdurrahim Albayrak CNN TÜRK'te: "Ben Galatasaray yöneticiliğini kalpten yapıyorum. Galatasaray benim çocukluk aşkım. 30 milyon Galatasaraylı vardır, yönetim kurulundaki 15 şanslı insandan biri benim. Yönetici olduktan sonra o masanın kıymetini bilmek lazım."

Albayrak: "Galatasaray'da nereye geldiysem, tırnaklarımla kazıyarak geldim. Futbolcuların bir dediğini iki etmedim. Hayatım sadece bir kere futbolculara yalan söyledim. O da Bülent Korkmaz'a."

Albayrak: "Bir prim mevzusu vardı. 'Primi getireceğim' demiştim ama getirememiştim. Sonra hemen bir gün sonra getirdim."

Albayrak: "Ünal Aysal döneminde yeniden göreve başladım. Fatih Terim konusunda ısrar ettik. Ünal Başkan'ın kafasına başka isimler koymuşlar. Ancak, bizim baskımızla Fatih Terim'i getirttik. Hoca o dönem ayrılmasa, Galatasaray şu an borçsuz, mülkü olan, rahat bir kulüp olurdu."

Albayrak: "Başkanın o zaman yanında olan arkadaşlar, Fatih Terim'i göndermenin yollarını arıyordu. Galatasaray'a çok büyük düşmanlık ettiler. Kıskançlık yaptılar."

Albayrak: "Sonra ben ayrıldım, hoca da ayrıldı. Bir gün Duygun Yarsuvat aradı, 'Galatasaray'ın sana ihtiyacı var' dedi. 'Futbolun başında iki ayrı baş olursa' bu iş olmaz dedim. O kadar güzel konuştu ki beni ikna etti. O sene de Prandelli'yi gönderip, Hamza Hoca'yı getirdik."

Albayrak: "Mustafa Cengiz'le göreve geldiğimizde durum çok kötüydü. Eski futbolcular temlik koydurmuştu. Gözümüzü kırpmadan bu yükün altından kalktık."

'Bu süreçte size en fazla kim yardımcı oldu' sorusuna Albayrak: "Oraları fazla karıştırma." (Gülerek)

Albayrak: "Oğlum Yasin, Rize'de darp edildi. Sanıyorum bu olayı mezarımda bile unutmayacağım. O gün benim kollarımı kilitliyip oğlumu kurtarmama izin vermeyen o arkadaşa da buradan selam olsun."

Albayrak: "Geldik geleli personel maaşlarını bir gün bile aksatmadık. Ben çalışan kişinin maaşını ödemeden, 'Kızım bana çay getir' diyemem. Ben öyle karakterde bir insan değilim. Benim ilk görevim, onun maaşını ödemek."

Albayrak: "Şu an mali anlamda en iyi durumda olan kulüp Galatasaray. Galatasaray kâr ediyor. UEFA'nın bütün kriterlerini Galatasaray karşıladı. Yazılı olarak da tescil edildi. Şampiyonlar Ligi'nde olacağız."

Albayrak: "Ne zaman geldiysek, taraftarlar bütün tribünü doldurdu. 50 bin kişiye tek tek teşekkür etmemiz lazım. Hatta 30 milyona teşekkür etmek lazım. Dualarıyla bize destek oldular."

'Fener Ol' gibi bir proje düşünüyor musunuz' sorusuna Albayrak: "Şu an öyle bir şey düşünmüyoruz. Localarla destek almaya çalışıyoruz. O kampanya Fenerbahçe'nin politikası. Öyle bir düşünce olursa paylaşırız."

'Fatih Terim Galatasaray'da başkan olabilir mi' sorusuna Albayrak: "Neden olmasın? Hocamız çok büyük bir Galatsaraylı. O Adana Demirspor'da oynarken, ben Adana'da askerlik yaptım. Bir aile olduk. Bizim aramızda asla kıskançlık olmaz."

Albayrak: "Hocamız bazı yabacı oyuncularla İtalyanca konuşuyor. Onların hazır olması için elinden gelen her şeyi yapıyor. Dün Sivas'tan dönerken bile neler yapacağımızı konuştuk. Yapacağımız her şeyi konuşmalıyız, her şeyi hoca bilmeli."

Albayrak: "Transferleri şu an konuşmak Galatasaray'a zarar verir. İstediğimiz futbolcuyu direkt söylemeyiz. Bazı stratejiler vardır. Piyasayı kızıştırırsınız."

Albayrak: "Bizim bir Alan transferimiz vardı. Dubai'ye gittik, her şey bitmişti. Çocuk da bize gelmek istemesine rağmen, son anda Çin kulübünün istekleri işi bozdu. Böyle şeyleri konuşmamak lazım."

Albayrak: "Devletimiz sağ olsun, kur sabitlemesi yaptı. Kulüpler bundan çok büyük kâr etti. Vergi düzenlemesi yapıldı ve oradan gelen parayı altyapıya yatırdık. Eskiden uçaklar iniyordu, çilek alınıyordu. Ama günü gelip, parayı ödemeyince UEFA sizi zor durumda bırakıyor."

Albayrak: "Bu sene alınan şampiyonluk, Galatasaray'ın önünü açtı. Şampiyonlar Ligi katılımından paralar gelecek. Süper Lig şampiyonluğundan 50 milyon TL gelecek."

"Arda Turan, Galatasaray'a gelecek mi?"

- Albayrak: "Benim bilgim dahilinde bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık. Ben de basından görüyorum. Şu an Başakşehir'in futbolcusu."

Albayrak: "Bizim genç, istekli, çimleri parçalayacak oyunculara ihtiyacımız var. Altyapımızda çok iyi oyuncularımız var. Altyapıya para yatırarak, Ozan Kabak gibi Yunus Akgün gibi oyuncular yetiştireceğiz."

Albayrak: "Nihat Özdemir'in Fenerbahçe şapkasını çıkarıp görev yapacağına eminim. Ama orada bizi de temsil edecek arkadaşların olmasını istiyoruz, kendisiyle de konuşuyoruz."

Albayrak: "Fenerbahçe bu sene kötü gitti diye hep kötü olacak diye bir şey yok. Gelecek sene çok farklı bir Fenerbahçe olacağını düşünüyorum. Aziz Bey de ilk geldiğinde başarısız olmuştu."

Albayrak: "Başakşehir kaç senedir bu lige renk kattı. Bir de seyircileri olsa çok daha iyi iş yapabileceklerini düşünüyorum. Hakikaten çok başarılılar."

Albayrak: "Bir hakem sizin bir maçınızı çekiyor. Bir gol atıyorsunuz ve istediği gibi golünüzü iptal edebiliyor. Benim isyanım onaydı. Nasıl hakkımızın gasp edildiğini, Konya maçındaki penaltının nasıl verildiğini söylemek istedim. Başka yere çektiler. Emeğimiz hiçe sayılıyor."

Albayrak: "Biz bu sene neler yaşadık. Nagatomo'nun ciğeri patladı, Emre'nin başına gelenler... Emre'yi sahadan çıkarırken bile ben ceza aldım. Ben onu sahadan almasam oyuncu bana bir daha nasıl güvensin? Bana baba gözüyle bakarlar."

Albayrak: "Bu sene sabahlara kadar ağladığım çok gece oldu. İnanılmaz bir maddi sıkıntıyla boğuştuk. Yüce Allah hepsinin kolaylığını verdi. Şükürler olsun."

Yabancı sınırıyla ilgili Albayrak: "Bu bir anda düşürülecek biri değil. Kademeli şekilde azaltılmalı. Hemen azaltılırsa kulüpler çok büyük zarar görür. Türkiye'de şu an maalesef Türk oyuncu bulamıyoruz."

Albayrak: "Bizi ibra etmediler. Bunda bizim de suçumuz tabii ki vardır. Kutlamamıza herkesi davet ettik. Herkes gelsin, beyaz bir sayfa açalım."
 
Albayrak: "Beşiktaş ve Başakşehir maçında kombineler falan hariç 10 Trilyon para kazandırdı taraftarımız bizlere. Bizim Fener Ol gibi kampanlara ihtiyacımız yok çok şükür."
 
Albayrak: "190 locadan 30 tane loca kaldı bu loca paraları direk kulübe giriyor büyük katkı oluyor. Taraftarımızın hepsine teker teker katkısı vardır teşekkür ediyorum onlara."
 
Albayrak: "Galatasaray'da başkan adayı olucaksın 40Bin dolarlık locayı almayacaksın ayıptır. Mesela Mavi'nin sahibi Sait Akarcalı var adam direk locayı almadan parayı gönderdi helal olsun."

Bu lafı kime?
 
Albayrak: "Fenerbahçe bu sene kötü gitti diye hep kötü olacak diye bir şey yok. Gelecek sene çok farklı bir Fenerbahçe olacağını düşünüyorum. Aziz Bey de ilk geldiğinde başarısız olmuştu."
 
'Bu süreçte size en fazla kim yardımcı oldu' sorusuna Albayrak: "Oraları fazla karıştırma." (Gülerek)

Bu ne demek simdi
 
Albayrak: "Galatasaray'da başkan adayı olucaksın 40Bin dolarlık locayı almayacaksın ayıptır. Mesela Mavi'nin sahibi Sait Akarcalı var adam direk locayı almadan parayı gönderdi helal olsun."

Bu lafı kime?

en az fenerli işadamları kadar zenginleri var bu kulubün,hatta kimler kimler mavinin ceosu bunlardan biri

ama hicbiri el atmıyorlar destek olmuyorlar,bayrak taraftrı demeye getirmiş lafı
 
Üst Alt