Abdürrahim Albayrak: "Cüneyt Çakır sadece 4 dakika verdi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Abdürrahim Albayrak: "Cüneyt Çakır sadece 4 dakika verdi"


1523304481554.png

Galatasaray Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.

''HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE''

Mağlubiyete rağmen şampiyonluğun en büyük favorilerinden olduklarını belirten Albayrak, ''Futbolda var böyle şeyler. 30'a 70 topa sahibiz. Yine de her şey bizim elimizde. Başakşehir maçını kazanırsak yine lider oluyoruz. Beşiktaş bize gelecek. Her şey bize bağlı. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.'' dedi.

''ÇAKIR SADECE 4 DAKİKA UZATTI, BİZCE 7''

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren tecrübeli yönetici, ''Türkiye ve Avrupa'nın en iyi hocalarından olan hakem, maç sonunda sadece 4 dakika verdi. Bizce en az 7 dakika gözüküyor. Hoca da görür. Ona çok üzüldük. Yener veya yenilirsiniz. Başakşehir maçında liderliği geri alacağımızı düşünüyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.'' sözlerini kullandı.

Akşam
 
boyle herifler gsdan uzak tutulmalı her seferinde soyluyorum. her açıklaması ayrı mallık kulup için ne kararlar alıyor ufak bir önizleme
 
Normal 4dk uzatma. Eleştirmek için eleştirmeyelim. Yarım saat daha oynansa gene atamazdik.kapanan takımlara karşı doldur boşalttan başka bise yapmıyoruz. Terim öncesi de böyleydi terim elde böyle.

GSCimbom Mobile App
 
ulan top mu oynadık
mangal falan yap futbolcuları mutlu et yemek ye yedir konusma tek işin bu senin
: S
8afb1e87d8d9d31f7dd7a3cdca5ea666.jpg
 
siz önce federasyonun sürekli bizim maçları en sona koymasına ses çıkarın. adamlar ayakta götürüyor sizi hala uyuyorsunuz kaçıncı maç oldu bilerek bizi baskı altına alıyorlar.
 
Beyinsiz bizim maçlar neden en son oynanıyor, baskı altında kalıyoruz diyeceğine böyle bir maçta söylediği söze bak.
 
Üst Alt