Abdurrahim Albayrak: "Hayretler içinde kaldım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5279284.jpg


Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Akhisarspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Akhisarspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şöyleydi:

"2-1 iyi bir skor. Ligi daha ön planda tutuyoruz. Beklediğimiz, istediğimiz sonucu aldık, hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum"

"Muslera'dan olur işareti alana kadar Gomis'i oyuna sokmadık. Bir problemi yoktur, Karabükspor maçında inşallah sahada olacaktır."

"Okan Buruk için çok üzüldüm, hayretler içinde kaldım. Maçtan önce hepimiz ile çok güzel sohbetleri oldu. Farkındaysanız Fatih hoca çok sakin maç izliyordu. Okan hoca da takımının kazanmasını istiyordu. Hakem ile tartıştı ve tribüne gitti. Çok sevdiğim, Galatasaray için uzun yıllar hizmet etmiş bir kardeşimiz. Kendisi için üzüldüm."

"Daha önce 'verilen ve verilmeyen penaltılarımız var' demiştim. Kimseye yüklenmedik, saygı çerçevesinde konuştuk. Hiçbir kulüp için haksız düdük çalınsın istemiyorum. Hakemlere saygımız sonsuz, haklarında konuşmadım, konuşmak da istemem. Avrupa'da da maç izliyoruz. Sonra da kendi hakemlerimizin kıymetini anlıyoruz. Biz de hata yapıyoruz; yürürken, araba kullanırken hata yapıyoruz. Hiçbir hakemin bilinçli bir şekilde hata yaptığını düşünmüyorum."

"Haber yapan arkadaşlara üzülüyorum. UEFA ile 9 Mart'ta yapacağımız toplantıya ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Geniş bir ekip olarak UEFA'ya gideceğiz. Kimse bir karar vermedi ama bazı arkadaşlar Galatasaray'ı cezalandırıyor. Günahtır, yazıktır. Tüm kulüpler için söylüyorum. Ne kadar kaliteyi yükseltirsek tribünleri dolduracağız, reklam gelirlerini artıracağız. Herkesin birbirine saygılı olmasını diliyorum."

Fanatik
 
Üst Alt