Abdurrahim Albayrak: "Verilmeyen yüzlerce penaltımız var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
b43ef469d45240fa921f0001ad0b3ba7.jpeg

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şöyleydi:

"Maçın başında Gomis'in geçirmiş olduğu bir rahatsızlık hepimizi çok üzdü. Ama ısrarla da oynamak istedi, biz de oynattık. Bunlara gelene kadar verilmeyen yüzlerce penaltımız var. Bir verilmeyen penaltılar var. Bir de verilen penaltılar var. Hep susuyoruz. Galatasaray'a yakışır hareket etmek istiyoruz. Kimseyi üzmek istemiyoruz ama herkes bizi üzmeye başladı. Aslan bir kükrerse nasıl kükreyeceğini herkesin bilmesini istiyorum."

"Sivas'ta verilen bir penaltı oyundaki gardımızı düşürmüştü... Burada verilen bir penaltı. Penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltı. Hiçbir zaman hakemleri üzmek istemedim ama Konya'da oynamış olduğumuz kupa maçında iki tane, onun ikinci ayağında iki tane penaltımız verilmedi. Antalya maçında yüzde yüz iki tane penaltımız verilmedi. Biz büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Galatasaray, Sivas'ta 1-0'ın altından kalkabilecek bir takım ama orada penaltıyla 2-0'ı yakalatıp gardımızı düşürmek istediler."

"Burada 1-0 devre kapanıyordu. Tamamen topa girdi Serdar. Penaltı ile cezalandırılıyor, devreye 1-1 giriyoruz. Futbolcumuz da oynayamaz hale geliyor. İnsanlar kükrüyor, bir şeyler değişmiyor. Ofsayt goller atıyor... Biz böyle bir şeye tenezzül etmiyoruz. Bize Allah kimsenin hakkını nasip etmesin. Dün akşam biz o soğukta 1.5 saat idman yaptık. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Kasti midir değil midir... Kasti olduğuna inanmıyorum ama camiamız topyekûn ayağa kalktı. Telefonlarımız susmak bilmiyor. Her gün haksız penaltı…"

"Başka söyleyecek bir şey yok. Mağlup olduk. Kaybetmeyeceğimiz bir maçı kaybettik o nedenle çok üzgünüz."

galatasaray.org
 
Artık hesap kitap yapmanın hiçbir anlamı olmadığını gördüm bugün,maç maç odaklanmak lazım hakikaten.Bursa maçını geçmeden bırak Kadıköy'ü,sonraki hafta Karabük deplasmanını düşünmenin bile hiçbir anlamı yok.

hah asıl nokta bu.2 senedir şampiyon olmayınca ergen bebeler gibi her maç yıkılıp aglıyo bütün forum.12 koca hafta var.daha neler olur neler...
 
hah asıl nokta bu.2 senedir şampiyon olmayınca ergen bebeler gibi her maç yıkılıp aglıyo bütün forum.12 koca hafta var.daha neler olur neler...

Sıkıntı takımın deplasmanlarda uyuz gibi top oynaması. Yoksa daha çok var tabii ki döner fark bile atarız bizim elimizde ama bu takım bu uyuzlukla Arena dışında çok az puan alır.
 
Üst Alt