Acerbi İçin Son Teklif Yapıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Acerbi İçin Son Teklif Yapıldı!


4205a5aed1b54d1b9c3f596b396aa17d.jpg

[FONT=roboto_condensed]
Galatasaray yönetimi, İtalyan stoper Acerbi için son teklifini yaparak beklemeye geçti.
[/FONT]

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı stoper Maicon’un İstanbul'a gelişi ertelendi. Zira sarı-kırmızılılar, İtalyan stoper Acerbi için Sassuolo'ya son bir teklif yaptı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Acerbi için 15 milyon euro isteyen Sassoulo'ya 8 milyon euro ve 2 milyon euro da bonus önermişti.

Son teklifinde ödeme planında peşinatı arttıran Galatasaray, artık İtalyan ekibinden gelecek yanıtı bekliyor. Ancak Sassoulo'nun Acerbi'yi bu şartlarda satması çok zor görünüyor.

Galatasaray yönetimi bu durumda daha önce anlaşma sağladığı Maicon'u önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdikten sonra resmi sözleşmeye imza attıracak.


Ntvspor
 
Hala bunun pesinden mi gidiyoruz? Aciklasinlar Maicon'u iste. 10 milyon euro'dan fazla para verilmez bu tarz stoperlere.
 
Savica‘a attigi pas neydi öyle ya. Zamaninda bize gelseydi güzel olurdu, sanirim eşi kanser olup Italyada kalmak istedi, böyle bir sey vardi Sanki.

Harika Stoper
 
Dogru ama ondada sanki eşilik birşey vardi. Tudor baya istemişti, 9 milyonu red etmilşlerdi
Doğrudur renktaş ben hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama olabilir yani sonuçta hafızam iyidir ama ben de bilgisayar değilim. :D Onun dışında 9'u reddetmişti gerçekten Sassoulo sanırım. Şu anda bile Marcao falan satılırsa Acerbi'ye hayır demem. Ujfalusi katkısı verir sol stoperde.
 
Üst Alt