Acı Haber Geldi l AĞLIYORUM ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Acı Haber Geldi l AĞLIYORUM !


ORDULU ŞEHİDİN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ



Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde askeri konvoya kurulan saldırı sonucu şehit düşen Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Samet Kılıç (24)'ün baba ocağına ateş düştü.



Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde askeri konvoya kurulan saldırı sonucu 7 asker şehit düştü. Saldırıda şehit olan uzman çavuş Samet Kılıç'ın 24 gün önce evlendiği eşi Merve Kılıç (24)'ın da Hakkari İlçesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenildi.



Evin 2 erkek çocuğundan biri olan Samet Kılıç'ın vatani görevini bitirip döndükten sonra uzman çavuş olarak göreve başladığını söyleyen 48 yaşındaki baba Ahmet Kılıç (48) "Oğlumla telefonda dün konuştum. Gayet iyi olduğunu söyledi. Sürekli operasyona gidiyorlardı. Dünde yine operasyona gideceklerini söyledi. Bugün acı haberi aldım. Vatan sağolsun" diyerek teröre lanet okudu. Şehit annesi Ömür Kılıç (47) acı haberi alınca sinir krizi geçirirken şehit evinde hazır bulunan sağlık görevlilerinin kontrolü altında tutuluyor. orduflash.com
:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:



Çocukluk arkadaşım ve aynı zamanda akrabamızdır. Askerliğini bitirdikten sonra, uzman çavuş olarak kalmışdı. Kardeşi kalacaktı ailesi izin vermemişdi. 2 hafta önce düğünü vardı.



https://www.facebook.com/samet.kilic3
 
Cevap: Acı Haber Geldi l AĞLIYORUM !



Bitirin artık şu terörü, sanki çok zor birşey. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.
 
Cevap: Acı Haber Geldi l AĞLIYORUM !



Allah rahmet etsin

*** nında Allah belasını versin soysuz şerefsizler

ramazan ramazan insanların yüreğini dağlıyor haysiyetsiz o...ları
 
Cevap: Acı Haber Geldi l AĞLIYORUM !



Başın sağolsun Emrah ve tüm şehit aileleri.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Bu ateş üfleyerek sönmüyor,yıllardır önüne geçilemiyor maalesef.:(
 
Üst Alt