Acil Başkan Aranıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Acil Başkan Aranıyor!


Dursun tam bir şark kurnazı gibi davranarak 1 aydan az bir sure sonrası için bir oldu bitti seçimi ile başımıza 3 yıl daha bela olmak istiyor.

Hedef GS ı bi 3 yil daha sampiyon olmasina engel olmak , bi 3 yil daha derbi galibiyeti olmayan arazileri peşkeş çekilmiş bir Galatasaray , bir enkaz devretmek !!!

O yüzden aklı olan teknik adam veya futbolcu transferine degil dursun denen GS düşmanının Galatasaraydan def edilmesine konsantre olur.

Dursun 3 yil daha baskan kalirsa kim teknik adam olursa olsun GS duzelmez.

Bizim icin "Ya dursunun def edilmesi ya ölüm" gibi çok kritik bir eşikteyiz.

Normalde GS genel kurulu boyle bir şark kurnazlığını hayatta affetmezdi !! Ama artık aynı şeyi soyleyemiyorum malesef !!

Teknik adam dı oyuncu transferi idi unutun! 20 ocakta dursunu bir daha kulubun civarindan geçemeyecek hale getirilmesi icin organize çalışalım !

Başka Galatasaray yok !!
 
Ali Sabancı hayalini gerçekleştirsin bu da güzel olur.
Şuan partydeymis pek GSi dusunmuyor gibi
e8d8717d1cbe7d943091dbc6ec644391.jpg
 
Muharrem Yılmaz iyi olurdu aslında, Sütaş'ın sahibi. Ali Sabancı'nın bu görev için hazırlıklı olduğunu sanmıyorum. Henüz onun boyunu aşar. Belki 5 sene sonra. Adnan Öztürk geçen seçimde aday olup sonra kulak sorununu bahane etti, bir de baktık ki sonradan diğer aday Turgay'ın listesine girmiş. Böyle dönek ve tutarsız bir adama da güven olmaz. Ali Dürüst de iyi giderdi ama onun da 2. adam olma gibi bir huyu var. Hiç liderlik yapabilecek izlenim uyandırmadı bugüne kadar, belki de başkanlık planım yok açıklamaları yüzündendir bilemiyorum. Elitlik, imaj kaygınız yoksa Abdurrahim Albayrak'ı da kabul edebiliriz ama o da bugüne kadar saha adamıydı, görev adamıydı, baş pozisyonda ne yapar çekincelerimiz mevcut. Aysalcı kanadın adayı kim merak ediyorum, Cemal Ozgorkey olabilir.
 
Son düzenleme:
Üst Alt