Açılın Tosun geliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Açılın Tosun geliyor!


news_manset_resim_2x_CenkTosun_Sevinc001.jpg



Geçen hafta Bursaspor'a iki gol birden atan Cenk Tosun, Es-Es karşısında da klasını konuşturdu!



Geçtiğimiz gün Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıklayan gurbetçi yıldız, maçın daha 3. dakikasında nefis bir golle perdeyi açtı, ardından 37'deki güzel golüyle takımına tek başına galibiyeti getirdi. Ayrıca genç oyuncunun bir topu da direkten döndü. Cenk Tosun, bu performansıyla milli takım için de gereken sinyali verdi: 'Ben geliyorum!'



Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Gaziantepspor, 2-1'lık skorla üst üste dördüncü galibiyetini aldı.



Maça damgasını vuran Cenk Tosun, Eskişehirspor maça başlayamadan golünü attı! Henüz 3. dakikada ceza sahası dışından harika bir gol atan genç yıldız, takımını maça 1-0 önde başlattı. Erken gelen bu golle direnci daha da artan Gaziantepspor, sahada takım oyununu daha iyi oynayan taraftı. Dakikalar 37'yi gösterirken hızla ceza sahasına giren Cenk Tosun, rakibine bir çalım atarak güzel bir vuruşla Ivesa'yı ikinci kez avladı.



İkinci yarıda Ümit Karan'ı oyuna süren Bülent Uygun, gol için hamlesini yaptı ancak sonuç gelmedi. Maçın ikinci yarısında da oyununun kontrolünü elinden kaçırmayan Gaziantepspor, 77'de bir de penaltı kazandı. Sezgin'in hareketiyle yerde kalan Ivan De Sozua, penaltıyı alsa da Popv'un vuruşunda kaleci Ivesa penaltıyı çıkarmayı başardı.



87. dakikada Ümit Karan'ın golüyle umutlanan Es-Es, 1 dakikada sonra ikinci golü bulsa da bu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Antep, 2-1'lik skorla 3 puana uzanmayı bildi.



Üstü üste 4. galibiyetini alan Gaziantepspor, bu sonuçla 40 puana yükselerek ilk 4 takibini sürdürdü. Eskişehirspor ise 32 puanda kaldı.



Ligtv.com.tr - Haber - Açılın Tosun geliyor!
 
Cevap: Açılın Tosun geliyor!



Bu medya kimi bu kadar çok göklere çıkarsa o oyuncudan hayır gelmiyor . Bırakın adamı rahat rahat oynasın geliştirsin kendini .
 
Cevap: Açılın Tosun geliyor!



2 sene önce TFF'yle röpörtajinda cok SIKI Besiktas'li oldugunu aciklamisti. Bize gelmemesinin bir nedeni bu olabilir. Fb'ye gidecegine Bjk'ye gider bence. Ama umarim Bjk'ye gidipte kendisine yazik etmez.



fenerede gitmesin adamin futbolculugu yanar fb bi türk golcü oynatacakta biz de görecez semihi oynatsalardi simdiye semih ne bicim golcüydü adam gol krali felan olmus cogu macta yedek olmasina ragmen o sezon
 
Cevap: Açılın Tosun geliyor!



cenk antepte 2 sene kalip

milli takimda kendini gösterip yurt disina gitsin

eger "3 büyüklere" gelirse boku yer
 
Cevap: Açılın Tosun geliyor!



Milli takımdada oynayacak..Hiddink ile konuşmuş..







Bu arada cenk tosun telegol yayınına katılacakmış..Transferini anlatacak..Birazdan mış:)
 
Cevap: Açılın Tosun geliyor!



Attığı 2 golde mükkemmel ötesi ve bu adam 19 yaşında 19.Hem havadan hem yerden çok etkili,tekniği müthiş,İbrahimovic e çok benziyor stil olarak.Yetenek dediğin kendini böyle gösterir işte.Adnan sezgine dünyadaki bütün küfürler edilse az,neyse hiç olmazsa milli takım çok iyi bir santrafor kazandı.
 
Üst Alt