Adidas ile olan sözleşme feshedildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adidas ile olan sözleşme feshedildi!


2011-01-24_141030.jpg




Seneye Nike giyeceğiz demektir bu. Ayrıca Murat Canaydın'ın da, babası gibi Galatasaray sevdalısı olduğu için bize en kaliteli formaları üreteceğinden hiç şüphem yok. En iyisini yapacaktır. Nike'ın kalıplar değil, tasarımlara önem vermesi, bizim Tam Parçalı giyebileceğimiz anlamına da geliyor.



Yalnız Adidas'ın yeni sezon formalarını hazırladığını biliyorum. Adamlar fena şoktadır. Detayları zamanla yazarız.



Adidas ile olan sözleşme feshedildi, biz Nike giyileceğini yazmıştık daha önce, erkene alınması çok güzel bir sürpriz oldu benim adıma. 2011-2012 sezonu formalarımız Nike olacak.



GALATASARAY FORMALARI









----------------------





Uzun bir süredir konuşuluyordu, NIKE meselesi.. Özhan Canaydın'ın başkanlığı döneminde kendisine defalarca teklif edilmiş fakat "Galatasaray üzerinden para kazanmam" cevabıyla defalarca rededilmişti. NIKE markasının ülkemizdeki üreticisi Bursa'da Canaydın ailesinin sahip olduğu Biesseci firması. Son günlerde ortada dolaşan iddialar gerçekleşti. Uzun zamandır bizden bir marka olan NIKE ile görüşüldüğü söyleniyordu. Adidas ile 2015 yılına kadar olan sözleşme bugün feshedildi. Sezonu Adidas'ın formaları ve ürünleri ile tamamlayacağız. Gelecek sezondan itibaren bir dünya markası olan NIKE ile çalışacağız.



Aslında NIKE'a geçiş biraz sancılı oldu. Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın'ın verdiği cevap babasının cevabının aynısıydı. "Galatasaray üzerinden para kazanmak bize yakışmaz" diye belirtmişti Murat Canaydın. Gelen baskılar sonrasında da bizden bir marka olarak forma üreticisi olmayı kabul etti. Peki formalar nasıl olacak? Şunu üstüne basa basa belirtelim. Dünyanın devleri (Barcelona, Arsenal, Manchester) nasıl tasarımda forma giyiyorlarsa Galatasaray'ın tasarımlarıda öyle olacak. Murat Canaydın'ın başında olduğu firmanın son derece kaliteli hatta ve hatta en iyisini yapacağını belirtelim. Kısa zaman içerisinde NIKE ile anlaşıldığının da resmi duyurusu yapılır. Camiamıza hayırlı olsun..



FCN
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



Bir haftada forma mı üretecek Nike? Alel acele böyle değişiklik olmaz.Yönetim bir işi daha yüzüne gözüne bulaştırdı.
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



arkadaşlar okumak sizin için bu kadar mı zor?burda sorulan tüm soruların cevabı yazıda..
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



Sevindim. Son senelerdeki renk seçimleri tam bir rezaletti bence. Gelen gideni aratmaz umarım.



Just do it. :)



NIKE meselesi.. Özhan Canaydın'ın başkanlığı döneminde kendisine defalarca teklif edilmiş fakat "Galatasaray üzerinden para kazanmam" cevabıyla defalarca rededilmişti. NIKE markasının ülkemizdeki üreticisi Bursa'da Canaydın ailesinin sahip olduğu Biesseci firması.





Allah(c.c.) rahmet eylesin asil insan...
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



Lütfen bisiklet yaka (tam yuvarlak) olsun formanın yakası, V yaka veya polo yaka falan olmasın ve mümkün olduğu kadar sade olsun. Adidas'ın amele gibi üç çizgisinden çok sıkıldım.
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



nike ten şöyle tek renk veya önceden giydiğimiz gibi tek renge yakın ( kewelldaki beyaz forma gibi) bir forma istiyorum.arslan ve mercan forma tek renk ama bana itici geliyor nedense.



kewellv.jpg


34663268.jpg
 
Cevap: Adidas ile olan sözleşme feshedildi!



Cok kotu bir haber, Nike lesh cunku. Gerci son iki senedir Adidas da leshti. Gecen seneki formalari giydigim taktirde bogulma tehlikesi geciriyorum.
 
Üst Alt