Adnan Nas | Genel Sekreter | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Nas | Genel Sekreter


adnan-nas-B.jpg




Adnan Nas, 1951 yılında Mardin'de doğdu. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni ve 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bitirdi. PricewaterhouseCoopers'un kurucu ortağı ve uzun yıllar Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Nas, halen Global Yatırım Holding Grubu'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Yönetim danışmanlığı yapan ve çeşitli sektörlerde girişimci olarak da yer alan Adnan Nas, aynı zamanda aylık Finans ve Ekonomik Yorumlar Dergisi’nin sahibidir. Adnan Nas, pek çok önde gelen sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yapmıştır. 2002 yılından beri Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Adnan Nas, 2011 yılından itibaren ise Kulüp Yönetim Kurulu üyesidir. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Adnan Nas, evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Cevap: Adnan Nas | Muhasip Üye



ya GS ile Adnan kelimesi yanyana geldimi mide bulantısı tutuyor beni.. Polat ve Sezgin'in bizde bıraktıkları olsa gerek..
 
Cevap: Adnan Nas | Muhasip Üye



Bayağı bir deneyim sahibi özgeçmişine bakınca belli...

Bir de saçlar yakıyor yani :)
 
Terim f.bahçe'yi de çalıştırsın demiş :asd:. Siz ne biçim yönetim kurulusunuz ozaman diye sormazlar mı adama, niye izin veriyorsun gitmesine ozaman?
 
Gitmek için yırtınan adama yönetim kurulu izin verdi zaten, he he. Eksik söylemiş Adnan abimiz, Beşiktaş'ın başına da geçebilir.
 
Ya bırakın arkadaşkar bu işleri. Bu adamlara kimse söz hakkı, oy hakkı vermiyor. Zaten söz hakkı olsaydı bu şekilde bi açıklama yapamazdı.
 
Kim ki bu tipi bozuk ya? Tanimadigimiz capsiz adamlarla doldurdu yönetimi, iyi halt etti Baskan.



Sen kim Fatih Terim kim ya? Biz elestiririz, senin haddine bile degil. Sen kimsin?
 
Sinirden psiholojisi bozulmustur..........herkez gibi!Demisse ...demis!Sinirlen soylen bir sey!

Okadarda buyutecek bir sey deyil!

:nargile::nargile:
 
Üst Alt