Adnan Öztürk Basın Toplantısı Düzenledi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Öztürk Basın Toplantısı Düzenledi


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seçimlerde Adnan Polat'a karşı aday olan Adnan Öztürk bir basın toplantısı yapacak.



Galatasaray'da Adnan Polat Yönetimi'ne muhalefet her geçen gün artıyor.



Geçen yıl Mart ayında yapılan seçimde Adnan Polat'a karşı aday olan Adnan Öztürk, çarşamba günü sabah 11.00'de bir basın toplantısı yaparak, Polat Yönetimi'ne karşı eleştirilerini dile getirecek.



Son haftalarda Galatasaray çalkantılı günler yaşarken sessiz kalan ve gelişmeleri bekleyen Adnan Öztürk'ün, Adnan Polat ve yönetimini topa tutacağı öğrenildi.



Adnan Öztürk'ün sarı kırmızılı camiada her geçen artan kongre eğilimine destek vereceği ve Polat'a olağanüstü kongre çağrısında bulunacağı da sızan haberler arasında.



Kaynak: DHA
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Riva projesi yaklaştı demek başkan adayları çıkıyor meydana. 21 haftadır nerelerdeydin Adnan Öztürk
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Bende bunu bekliyordum uzun süredir. Bu yönetimin kellesini alacak kişi sadece Adnan Öztürk olur gibi gözüküyor.
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Fenerbahçe Ülker ise sende Galatasaray Mercedes olacaksın. Böyle bir vizyonsuzluk olmaz Cafe Crown nedir ki? açıklaması çok hoşuma gitmişti.

Şampiyonlar Liginin adını doğru düzgün dile getirememesi hoşuma gitmemişti. ÇEkimserim :)
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Sağım Adnan, solum Adnan, önüm Adnan, arkam Adnan. Yeter lan, mümkünse Adnan ismini taşıyan biri gelmesin.
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Eski yøneticilerin cogu eski kafada. Buna Adnan Polat vs. vs. dahil. Sanirsam surekli Sezgin ile calismis ve Sezgin'den baska profesyonel yok gibi dusunuyor. Unal Aysal herhalde bir kere forumda gene tartisilmisti. Internet uzerinden izlemistim zaten dedikleri kendi kendisi ile celisiyor. Herkes birseyleri elestiriyor fakat cøzum noktasinda fazla birsey sunamiyorlar. Futbol yapilanmasini degistirecegiz futbolun basina profesyoneller gelecek diyemiyorlar. Hep bir lobi faaliyeti vs. vs. Tek birseyler diyen kisi Adnan Øzturk oldu. Bence o gelsin. Gecmiste yøneticilik yapmis cogu kisi kafa olarak eskide kaldi bence.
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



Adının adnan olması bi yana ;) ben sorunu başkandan önce çok kişide görüyorum, yönetim berbat bir durumda, bu kadar başarısız bir oluşum için ve nedensiz sezgin ısrarı için (nedeni elbet varda biz bilmiyoruz) polat topa tutulabilir hak etmiştir de, ancak başkanda herşeye yetişemez gönderdikleri yerine güvendikleri problem oldu başkanın, üstünel ve gsstore'a başka bir boyut kazandıran özgörköy yerine, sezgin-şardan ikilisinin oyunlar mahvetti adnan polatı, yoksa bence en fanatik ve yürekten galatasaraylı başkanlardan biri, ama artık yapacak bişey yok seçim tek kurtuluş yolu takım için.
 
Cevap: Söz Adnan Öztürk'te!



nekadar cok GS lı adnan varmıs ya. biz sayın öztürk diyelim. gavurlar hep soyadlarını kullanıyor. bizde aynısını yapalım:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt