Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı


e5bdfadnanoz.jpg



Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya gelen 18 kulüp temsilcisinin toplantısında Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk ile Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç sözlü tartışma yaşadı, ortam bir anda gerildi



Haberin Devamini Okumak Icin Tiklayin
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Ünal baskandan sonraki reisimiz Adnan Öztürk,cok hosuma gidiyor bu adamin kulübümüzü savunmak adina yaptigi cikislar,anlamli konusmalar.
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Ali Koç'u neden rahatsız etmiş Galatasaray'ı kimin temsil ettiği? Normalde sizde de her toplantıya başka bir temsilci gelme durumu olabilirdi ancak bir elin parmağı kadar yöneticiniz kaldı. Ya Metris'teler ya istifa etmek istiyorlar. Boşver KOÇ'um takma sen.
 
Galatasaray ve Fenerbahce kapıştı !!



Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri şikeye karışan kulüplerin düşmesini düzenleyen 55. madde konusunda atıştılar



Küme düşmeyi kaldıran düzenleme isteğine Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk karşı çıkınca, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç arasında gergin anlar yaşandı.



Vatan gazetesinden Tayfun Bayındır dünkü toplantıda yaşananların perde arkasını yazdı.



Kulüp başkanları ile Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç'ın buluştuğu zirvede Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, diğer kulüpler adına söz alarak, Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 55. maddesinin değiştirilmesi önerisini gündeme getirdi.



EKSİ PUANLA BAŞLASIN



Demirören, "Şike ve teşvik olaylarına karışan kulüplerin küme düşmesini düzenleyen 55. madde, lig başlamadan eksi puan cezasına dönüştürülsün" görüşünü belirtti. Bakan Kılıç ise TFF'nin özerk yapısına vurgu yaparak, "Bu sizlerin ve Futbol Federasyonu'nun meselesi. Bizim yorum yapmamız doğru olmaz" yanıtını verdi.



55. maddede değişiklik talebine G.Saray’ın itiraz etmesi sonrasında F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Adnan Öztürk arasında ilginç bir diyalog yaşandı.



UEFA ONAYLAMAZ



Öztürk diğer kulüplerin bu talebi üzerine “Kimsenin küme düşmesini istemiyoruz ama bunlar evrensel hukuk kurallarına göre yapılsın. Yarın UEFA ile karşı karsıya gelmeyelim. UEFA’nın onaylamayacağı hiçbir şeyin içinde olmak istemiyoruz” derken, araya giren Koç “Sayın Öztürk evrensel hukuk ne demek onu bize anlatsın. G.Saray’dan her toplantıya başka biri geliyor. Bu da bu toplantıların ciddiyeti ile bağdaşmıyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi.



Adnan Öztürk ise bu çıkışa “Biz içeride ne karar alırsak alalım yurt dışında imzaladığımız anlaşmalar var. Onların dışına çıkamayız. Alınacak karar UEFA tarafından kabul görmez, TFF’ye ve Türk takımlarının Avrupa’da temsili hakkında olumsuz bir durum yaratabilir diyoruz. Bir daha UEFA müfettiş göndermesin diyoruz. UEFA normlarına göre hareket etmeliyiz. Ayrıca G.Saray başkanın delege ettiği her kişi bu toplantılara katılabilir. Bu da kimseyi ilgilendirmez” yanıtını verdi.



oha ya çüş artık bütün kulüpler bir olmuş küme düşme kalksın istiyr helede demirdöven ulan 2 ayda ligin içine sıçdınız namussuzlar





Kaynak : Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticileri şikeye karışan kulüplerin düşmesini düzenleyen 55. madde konusunda atıştılar
 
Cevap: Galatasaray ve Fenerbahce kapıştı !!



Yalan haber.Ayrıca talimatı istedikleri gibi değiştirebilirler,suçun işlendiği zaman ki yasa ne diyorsa o uygulanır.
 
Cevap: Galatasaray ve Fenerbahce kapıştı !!



Tayfun Bayındır yapmış haberi. Federasyon'un yalakasıdır. Öğrenmiştir toplantıda olanları. Doğru haber olduğunu düşünüyorum.
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Federasyonun, kuluplerin yaptiklari tam bir rezalet yahu. En rezalet olani "ahlaki temsil etmesi gereken" spor bakaninin bu duruma sessiz kaliyor olmasi.
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Ali Koç'uda anlamak lazim. Alisik degil demokratik Kulüp yönetmenligine. Adamlar Yillardir Aziz Diktatörlügü içindeler..
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



feneri kurtarma operasyonu bu ALLAH 1000 türlü belanızı versin , Adnan Baba size boyun eyecek adam değil
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Adnan Öztürk, iki kere “Uluslararası hukuk ne diyorsa biz onu savunuyoruz. UEFA ve FIFA’nın konuya yaklaşımı ortada. Türk futbolunun geleceği için sessiz kalamayız” diyerek, tavırlarını ortaya koydu.

Bazılarının işine gelmiyor bu cümleler.Düşecekleri ve batacakları için hukuk falan umurlarında değil.Arkandayız:tiphat:
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



ali koç nekadarda dirensen diren sonucta bank asya bile uzak olucak size. şike yaparken böyle cıkış yapsaydın ya başkanın azizeye
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



Ali koç düşmek istemiyor muydu ? yalancı pislik herif suçun varsa düşelim desene.
 
Cevap: Adnan Öztürk ile Ali Koç Tartıştı



sizde de bol yönetici olsa siz de farklı adamlar yollayabilirdiniz Koç sizinkilerinj yarısı metriste geri kalanlar da utanıyolar fb liyim demeye.bi sen kaldın azizin desteğiyle başkan olma hayalin suya düşüyo onun için çırpınıyosun biliyoruz.bank asya da başkan olursun artık :D tavşanlı linyit deplasmanında şeref trbününde seni görmek çok güzel olacak :D
 
Üst Alt