Adnan Öztürk | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Adnan Öztürk


aozturk.jpg




1963 Düzce doğumlu olan Adnan Öztürk, orta öğretimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladı. 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği’nden mezun olan Öztürk, daha sonra 1988 yılında İstanbul Üniversitesi üst düzey yöneticilik programını tamamladı. Dünyanın en büyük çelik üreticilerinden olan Arcelor ve bağlı şirketlerinde yönetici ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Öztürk halen ArcelorMittal’da Akdeniz - Ortadoğu ve Türkiye’nin Gelişmesinden Sorumlu Başkanı olarak iş yaşamına devam ediyor. 2004 - 2006 döneminde Özhan Canaydın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yapan Adnan Öztürk, 2010 Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda ise Galatasaray Başkanlığı'na aday oldu. Adnan Öztürk, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
 
Cevap: Adnan Öztürk | Asbaşkan



Şuanki yönetimde açık ara en güvendiğim isim.Dilerim birlikte çok başarılı oluruz.
 
Cevap: Adnan Öztürk | Asbaşkan



Ünal Aysal ve yönetimin başarılı olması halinde 3 yıl sonra başkan olarak görecez kendisini inşallah. Çok umutluyuz inşallah yanıltmaz bizi.
 
Cevap: Adnan Öztürk | Asbaşkan



Adnan Öztürkün de seçilmesine Ünal Aysal'dan daha çok sevindim, gönlümdeki başkandı kendisi ama artık Ünal Aysal'dan sonra başkanlığa gelir :)
 
Cevap: Adnan Öztürk | Asbaşkan



Bir dönem sonra büyük ihtimalle bayragı devralacak kisi. Ben sahsen cok sey bekliyorum Adnan Öztürk'ten. Hatta yönetimdeki en agır top denebilir.
 
Üst Alt